„Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

„Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public
„Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

Andreea Bănică a dat un răspuns indiferent, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze public pentru toate jignirile adresate în trecut. Artista nu s-a arătat impresionată de gestul făcut de actriță.

În Vinerea Mare, Oana Zăvoranu a prezentat public scuze pentru modul în care a jignit diferite personalități publice de-a lungul timpului, inclusiv Andreea Bănică.

Citește și: „Avem foarte multă treabă împreună.” Ce a declarat Andreea Bălan, după ce a apărut alături de Jador la miezul nopții. Ce relație au cei doi

Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

 Cu toate acestea, artista nu a fost impresionată de gestul făcut de actriță. Potrivit ei, Oana Zăvoranu nu avea altă ocupație decât să jignească oamenii fără niciun motiv. Andreea Bănică a subliniat că nu s-a simțit niciodată afectată de cuvintele răutăcioase ale lui Zăvoranu și că gestul ei nu o impresionează deloc.

„Nu mă interesează deloc subiectul, nici emisiunea pe care o face, nu mă interesează absolut deloc! Voi chiar credeți că aceste jigniri au ajuns vreodată la mine, așa, direct? Chiar nu mă interesează și mă lasă rece.

Întotdeauna m-au lăsat rece astfel de comentarii și astfel de jigniri, care vin din partea unui om care nu are ce face. Chiar nu mă interesează sincer! Am alte lucruri mai importante de făcut în viața mea, decât să stau să mă gândesc ce face Oana Zăvoranu, serios!”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public
Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public[Sursa foto: Facebook]

Oana Zăvoranu le-a cerut scuze vedetelor pe care le-a jignit

Vedeta a promis că nu va mai face astfel de greșeli și că se va bucura de tot ce viața îi poate oferi, deoarece aceasta este atât de frumoasă și plină de farmec. Pe lista persoanelor cărora le-a cerut scuze se numără Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceusan, Andreea Bănică, Dorian Popa, Anda Adam, Ramona și Monica Gabor, Andreea Mantea, Cătălin Botezatu, Raluca Badulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Diana Munteanu, Ștefania și Speak.

„Așadar, îmi cer scuze public in aceasta postare, Adelinei Pestritu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Banica, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei și Monicai Gabor, Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucai Badulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan, Dianei Munteanu, Ștefaniei și lui Speak, adică tuturor celor pe care i-am luat in ras în emisiunile mele de pe YouTube 🙏. Am devenit un om cerebral și puternic, am realizat că pacea interioară pe care o faci cu tine este cea mai importantă, am mai realizat ca un om inteligent și integru întotdeauna este

iertat de cei buni, atunci când iertarea se cere la timp și sincer 🙏Regret, nu voi mai repeta astfel de greșeli și îmi doresc ca toți cei mai sus menționați să găsească în sufletele lor puterea de a o face și de a simți ca scuzele mele sunt sincere…și mă vor ierta ❤️Viața este frumoasă și trebuie traita demn și frumos, cu suflet ușor și pace in inima ta Cu sinceritate, drag și prietenie, Oana”, a
încheiat Oana Zăvoranu postarea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public
Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Nu știu dacă se vede tristețea pe fața mea.” Andreea Bănică a întâmpinat probleme serioase de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Horia Brenciu. “E prima oară când merge în vacanță în formulă completă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies