„Ma numesc Zuleyha”, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00

kanal d, ma numesc zuleyha, zuleyha, de luni până vineri
kanal d, ma numesc zuleyha, zuleyha, de luni până vineri

serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcesti pentru ca, incepand de saptamana viitoare, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: Actorul care il interpreteaza pe Yilmaz in „Ma numesc Zuleyha”, declaratii despre ce isi doreste sa faca dupa ce omenirea va reveni la normalitate

Modificarea in grila vine in contextul in care semifinalele „Survivor Romania” vor fi difuzate in acest weekend, sambata si duminica, urmand ca  Marea Finala „Survivor Romania” sa poata fi urmarita pe 30 mai.

Incapand chiar de saptamana viitoare, serile de luni si marti vor face loc serialului turcesc care a cucerit deja milioane de romani, „Ma numesc Zuleyha”.

Citeste si: Ma numesc Zuleyha, serialul preferat al romanilor. Kanal D, lider de piata in intreaga tara si la orase cu indragita productie turceasca

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O intriga plina de intorsaturi de situatie, o poveste incredibila de iubire, lupta continua a personajului principal, Zuleyha,  interpretata de Hilal Altinbilek, pentru dragostea sa si pentru copilul sau, ii vor tine in continuare pe telespectatori in fata micilor ecrane.

Saptamana in curs, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit, ca si pana acum, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, iar de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Kerem Alıșık, din „Ma numesc Zuleyha”- ”Am avut de infruntat multe prejudecati”

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bat clopotele de nunta pentru Hilal Altinbilek si Kerem Alisik? Detaliul care pune fanii pe ganduri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies