„Mă operez.” Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară?

„Mă operez.” Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară?
„Mă operez.” Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară?

Laura Lavric a anunțat că urmează să se opereze.

Laura Lavric traversează o perioadă dificilă a vieții sale. În vârstă de 77 de ani, interpreta de muzică populară va fi nevoită să stea departe de scenă pentru câteva luni bune, din cauza unor probleme de sănătate. Folclorista a fost deja supusă unei intervenții chirurgicale și urmează să se opereze pentru a doua oară.

Laura Lavric, din nou pe masa de operație

Citește și: „A fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni.” Laura Lavric, replică dură la adresa Angelei Rusu, după ce a spus că este prefăcută!

 Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară?
Laura Lavric[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ca să mă răzbun, pentru nenorocirea pe care mi-a făcut-o în viață.” Laura Lavric nu o iartă pe sora ei, care îi este datoare cu suma de 10.000 de euro. Ce a declarat artista

Laura Lavric va fi supusă unei intervenții chirurgicale la finalul acestei luni. În ultima perioadă, solista s-a deplasat cu ajutorul unui cadru medical, iar fanii și-au făcut griji cu privire la starea sa de sănătate. Este vorba de o intervenție chirurgicală la șolduri. Interpreta de muzică populară a fost deja operată la unul dintre ele, iar acum urmează să se opereze la cel de-al doilea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Contactată de presă, Laura Lavric a confirmat faptul că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii cu privire la acest aspect.

Da, mă operez. Nu vreau să dau alte detalii .”, a spus Laura Lavric pentru Cancan.

După intervenția la care va fi supusă Laura Lavric, solista va avea nevoie de o perioadă de recuperare de două luni, astfel încât va sta departe de scenă în tot acest timp.

Elena Merișoreanu a fost supusă aceleiași intervenții

 Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Elena Merișoreanu a suferit aceeași operație
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Laura Lavric nu este singura persoană publică ce a fost nevoită să treacă printr-o astfel de intervenție. La rândul său, colega sa de breaslă, Elena Merișoreanu a suferit intervenții chirurgicale la ambele picioare. Artista a fost extrem de mulțumită de medicul care a operat-o, mărturisind că după ce a suferit aceste intervenții s-a simțit extraordinar de bine.

„O viață întreagă tot în picioare, pe tocuri, nu-i ușor. E o viață grea, o luptă continuă. După ce m-am operat însă, sunt ca și nouă. Avem medici foarte buni în România. Inițial, am vrut să mă operez în America. Acolo însă, la un mare spital, am întâlnit un ortoped român, foarte cunoscut, care m-a sfătuit să apelez la medicii noștri, care sunt foarte buni.”, a mărturisit însăși Elena Merișoreanu, pentru aceeași sursă menționată.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Să nu credeți că dacă stau acasă și încă am probleme de sănătate, stau de pomană.” Rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea! Cum s-a descurcat Tavi Clonda în rolul de bucătar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies