„Mă regăsesc pe mine, ca mama. Îl regăsesc pe Cosmin, ca pe tatăl meu, în acțiunile pe care le are și în lucrurile pe care le face.” Care este relația dintre Laura Cosoi și cea care i-a dat viață

„Mă regăsesc pe mine, ca mama. Îl regăsesc pe Cosmin, ca pe tatăl meu, în acțiunile pe care le are și în lucrurile pe care le face.” Care este relația dintre Laura Cosoi și cea care i-a dat viață
„Mă regăsesc pe mine, ca mama. Îl regăsesc pe Cosmin, ca pe tatăl meu, în acțiunile pe care le are și în lucrurile pe care le face.” Care este relația dintre Laura Cosoi și cea care i-a dat viață

Laura Cosoi reușește să își împartă cu succes timpul între cariera sa profesională și rolul de mamă. Actrița este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au trei fetițe împreună.

 Recent, Laura a povestit că a mers pe platourile de filmare din Vama Veche însoțită de cea mai mică fiică a sa și s-a descurcat excepțional atât în timpul filmărilor, cât și în îgrijirea micuței Lara.

Citește și: „Când s-a măritat o bună prietenă, am admirat rochia ei de mireasă şi materialul rochiei.” Gina Pistol a povestit motivul pentru care a purtat două ținute în ziua nunții

Care este relația dintre Laura Cosoi și cea care i-a dat viață

Când vine vorba despre părinții ei, Laura Cosoi simte o emoție foarte mare. În urmă cu trei ani, tatăl ai a decedat, după ce s-a infectat cu Covid-19.

După ce a decedat tatăl său, Laura a dezvăluit detalii despre relația pe care o are cu mama sa, Ligia Cosoi, mărturisind că, odată devenită și ea mamă, aceasta a încurajat-o să-și păstreze cariera.

 Ligia Cosoi a fost un susținător deosebit pentru Laura în ceea ce privește parcursul său profesional și a sfătuit-o să nu-și neglijeze cariera, chiar și după ce a devenit mamă.

Pe de altă parte, Laura Cosoi a admis că nu a fost întotdeauna dispusă să asculte sfaturile mamei sale. De multe ori, actrița s-a opus recomandărilor pe care i le-a oferit mama sa, dar a recunoscut că femeia care i-a dat viață a avut întotdeauna dreptate și că are un instinct remarcabil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Cumva, de-a lungul timpului, deși m-am pus împotriva a ceea ce spunea, voiam să-i demonstrez că nu e așa, de cele mai multe ori a avut instinct bun și a avut dreptate. Și legat de perioada aceasta, când am fost la filmările pentru Retreat Vama Veche și Lara a stat cu mine pentru că alăptam, mama m-a ajutat enorm să înțeleg mai multe lucruri și despre meseria pe care o am.

Faptul că eram acolo, la muncă, dar și cu copiii, cu mama și cu Adela și cu Ada, mi s-a părut un melanj perfect, o rețetă perfectă de timp petrecut împreună. L-am atins foarte bine pe fiecare palier și personal, și profesional”, a mai spus Laura Cosoi.

Copilăria fetițelor Laurei Cosoi este asemănătoare cu cea a actriței

Laura Cosoi a dezvăluit că observă numeroase similitudini între modul în care a fost crescută ea și modul în care ea și soțul ei își educă cele trei fetițe.

 Actrița  a împărtășit că a adoptat același stil de educație pentru micuțele sale și observă că tatăl lor, Cosmin, manifestă aceleași gesturi de afecțiune față de ele, așa cum tatăl Laurei le făcea pe vremuri ei și surorii sale, Alina.

„Mă regăsesc pe mine, ca mama. Îl regăsesc pe Cosmin, ca pe tatăl meu, în acțiunile pe care le are și în lucurile pe care le face cu copiii.

Nu știu dacă e copie la indigo, dar lucrurile pe care le-am făcut când eram mici. Sau pe care părinții noștri le-au făcut împreună cu noi. Pe vremea aceea nu erau bone. Ne dădeau la grădi, așa am făcut și eu. Copiii sunt fericiți că au alți copii. Mi se pare că au și unitatea pusă la punct și nu răcesc. Da, ok, se îmbolnăvesc, normal, ca toți copiii. Dar nu mi se pare că e așa grav.
S-au adaptat foarte frumos”,
a mai spus Laura Cosoi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Smiley ținea foarte mult la publicitate și bani.” Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre ea și Smiley

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies