„Mă rog foarte mult!” Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem

„Mă rog foarte mult!” Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem
„Mă rog foarte mult!” Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc extrem de mult să devină părinți. Cei doi soți au speranța că vor reuși acest lucru.

Armin Nicoară și Claudia Puican, încă din momentul în care au devenit soț și soție, și-au exprimat dorința de a aduce pe lume un copil. Cei doi își doresc mai mult decât orice să devină părinți, însă, din păcate, din cauza problemelor de sănătate pe care saxofonistul le are, au întâmpinat tot felul de impedimente.

În cele din urmă, Armin Nicoară a apelat la ajutorul doctorilor din străinătate și a obținut chiar și un tratament de la un doctor român, care spune el, își va face efectul.

Pe lângă ajutorul medical la care au apelat, cei doi soți se roagă la Divinitate să le îndeplinească dorința de a deveni părinți.

Armin Nicoară, optimist cu privire la posibilitatea de a deveni tată

Citește și: „Dragilor, poftele sunt la cote maxime. La ora 1 noaptea, Claudia face clătite.” Armin Nicoară și-a surprins fanii în mediul, virtual cu noile declarații

Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem?
Armin Nicoară și Claudia Puican [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Voi face pentru el tot ce îmi stă în putință să nu îi lipsească nimic.” Armin Nicoară a spus-o clar și răspicat! Artistul a vorbit despre sexul pe care ar vrea să îl aibă viitorul său copil

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cadrul unui interviu, saxofonistul a vorbit despre dorința sa de a deveni tată pe cale naturală și convingerea că acest lucru se va întâmpla.

„Am un sentiment că poate vom reuși pe cale naturală. Mă rog foarte mult! Am fost și la muntele Athos, am fost și la Ierusalim. Acolo m-am rugat la o icoană făcătoare de minuni și se spune că dacă îți pui dorința că vrei să faci un copil, se va îndeplini și cred cu tărie treaba asta.

Chiar i-am spus Claudiei acum câteva zile că am un sentiment că vom reuși din prima, chiar dacă poate vom face treaba asta prin vitro la Paris, urmează să facem o programare, chiar am încredere că vom reuși din prima.

Doctorii spun că poate vom reuși din a doua sau a treia încercare, dar eu am sentimentul că vom reuși din prima.”

, a mărturisit Armin Nicoară pentru  Playtech.ro.

Armin Nicoară a ales un nume pentru băiețel

Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem?
Armin Nicoară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Armin Nicoară a apelat la ajutorul Sfântului Efrem pentru a-i îndeplini dorința arzătoare de a deveni tată. Astfel, saxofonistul a ales deja un nume pentru băiețel cu o semnificație aparte.

„Am fost la o icoană făcătoare de minuni la Sfântul Efrem din care curge mir. Poate lumea nu crede, dar dacă mergi, efectiv din icoană curge mirul. Pur și simplu, e o tavă sub această icoană și curge mirul.

Mi-am pus dorința la această icoană și am făcut promisiunea că dacă vom avea băiat, unul dintre nume va fi Efrem.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eu am rămas fără mamă de la vârsta de 7 ani! M-a traumatizat, am leșinat. Am rămas o traumă cumplită pentru mine.” Mama lui Mădălin Ionescu, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies