„Mă simt poate un pic mai aproape de ea” Silvana Rîciu, gest emoționant pentru mama sa. Ce a făcut artista cu florile pe care le-a primit de ziua ei?

„Mă simt poate un pic mai aproape de ea” Silvana Rîciu, gest emoționant pentru mama sa. Ce a făcut artista cu florile pe care le-a primit de ziua ei?
„Mă simt poate un pic mai aproape de ea” Silvana Rîciu, gest emoționant pentru mama sa. Ce a făcut artista cu florile pe care le-a primit de ziua ei?

Silvana Rîciu respectă în fiecare an o tradiție legată de florile pe care le primește în dar de ziua ei.

Silvana Rîciu este o artistă foarte îndrăgită, atât de către publicul larg, cât și de persoanele apropiate, care îi sunt alături la fiecare eveniment special din viața ei și îi transmit apreciere și susținere. Artista a împlinit în urmă cu doar câteva zile frumoasa vârstă de 42 de ani. Astfel, persoanele apropiate sufletului său au pășit cu drag pragul artistei pentru a o felicita și pentru a fi alături de ea într-o asemenea zi importantă.

Aceștia nu au venit însă cu mâna goală, iar la scurt timp după petrecere casa artistei era plină de flori și de cadouri.

Ce a făcut Silvana Rîciu cu florile pe care le-a primit de ziua ei

Citește și: „Ea vrea să plece în lume.” Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă

Ce a făcut Silvana Rîciu cu florile pe care le-a primit de ziua ei
Ce a făcut Silvana Rîciu cu florile pe care le-a primit de ziua ei[Sursa foto: Facebook]

Silvana Rîciu are o tradiție pe care o respectă cu sfințenie în fiecare an. Chiar dacă mama sa nu mai este printre noi, artista este mereu cu gândul și sufletul către cea care i-a dat viață. Astfel, la scurt timp după petrecerea aniversară, Silvana Rîciu a luat florile pe care le-a primit de la invitați și le-a dus la mormântul mamei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Interpreta de muzică populară a declarat că prin intermediul acestei tradiții pe care o respectă în fiecare an, o simte mult mai aproape de ea pe mama sa. Deși ziua de naștere este un motiv de bucurie, Silvana Rîciu simte mai mult decât oricând lipsa mamei atunci când își sărbătorește ziua de naștere cu toată familia, însă fără ea.

M-am bucurat și eu o zi, două de ele acasă până am mers la mama la cimitir.

Așa cum fac în fiecare an, i-am dus florile pe care le-am primit, pentru că așa consider eu, mă simt poate un pic mai aproape de ea. Faptul că îmi lipsește de atâția ani și simt pregnant de ziua mea lipsa ei
.”, a declarat Silvana Rîciu în cadrul unui interviu.  

Cum și-a serbat Silvana Rîciu ziua de naștere

Citește și: „Bărbată-miu stă tot timpul plecat de acasă.” Ce a declarat Silvana Rîciu despre noua ei căsnicie

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cum și-a serbat Silvana Rîciu ziua de naștere
Cum și-a serbat Silvana Rîciu ziua de naștere[Sursa foto: Facebook]

Silvana Rîciu a avut parte de o dublă-petrecere, deoarece artista și-a serbat atât ziua de naștere, cât și onomastica. Astfel, artista a profitat de acest eveniment frumos din viața sa pentru a fi alături de persoanele dragi, de familie și prietenii apropiați, fără să organizeze un eveniment fastuos.

Nu mi-am imaginat ziua făcându-mi petrecere sau ducându-mă cine știe pe unde.

Cel mai bine mă simt, de fapt, acasă, în sânul familiei, lângă copii, lângă cei dragi, cei care mă iubesc, pe care la rându-mi îi iubesc !”, a mai spus artista.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Am fost abuzată de 6 bărbați” Maria Foca, destăinuiri cutremurătoare despre copilăria plină de traume

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies