„Mă simt rău. Nu este un lucru ușor deloc.” Fiul lui Alexandru Arșinel este devastat, după ce părinții lui s-au stins din viață

„Mă simt rău. Nu este un lucru ușor deloc.” Fiul lui Alexandru Arșinel este devastat, după ce părinții lui s-au stins din viață
„Mă simt rău. Nu este un lucru ușor deloc.” Fiul lui Alexandru Arșinel este devastat, după ce părinții lui s-au stins din viață

Fiul lui Alexandru Arșinel trece prin momente de intensă suferință, după pierderea ambilor părinți.

Celebrul actor a părăsit această lume pe data de 29 septembrie 2022, iar acum o săptămână, soția sa a trecut și ea în neființă. Cei doi au lăsat în urmă doi copii care trăiesc acum un profund regret și durere.

Citește și: A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului

Fiul lui Alexandru Arșinel, distrus de moartea părinților săi

Cristian, fiul cel mare al lui Arșinel, a exprimat cuvinte pline de durere cu privire la pierderea părinților săi. El a mărturisit că trăiește o suferință greu de exprimat, mai ales că mama sa a încetat din viață la nouă luni după trecerea lui Alexandru Arșinel în neființă. Femeia a luptat cu o boală și, în ultimele luni de viață a fost spitalizată într-un centru specializat.

„Cum să mă simt după decesul mamei? Mă simt rău! Mi s-au dus ambii părinți.

Nu este un lucru deloc usor”, a spus Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, potrivit Click!

Cristian Arșinel, fiul cel mare al marelui actor Alexandru Arșinel, a transmis vestea tristă despre decesul scumpei sale mame.

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere.

Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena

Alexandru Arșinel a povestit despre întâlnirea cu Marilena, care i-a captat atenția într-un mod puternic. Chiar dacă nu a primit un răspuns de la ea, a continuat să interacționeze cu aceasta și a întrebat-o provocator cum ar reacționa dacă s-ar îneca.

 După căsătorie, cei doi au locuit într-o cameră modestă cu baia pe hol și acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan.

Arșinel a recunoscut că nu a fost întotdeauna prezent pentru soția sa și a considerat întâlnirea cu Marilena ca fiind un semn divin.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.Am

plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!', a scris Alexandru Arșinel. După ce s-au căsătorit, au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous', cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. „Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit.
Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”,
a scris Alexandru Arșinel în cartea lui.

Soția lui Alexandru Arșinel a suferit un accident casnic în anul 2016

În 2016, Alexandru Arșinel a relatat că soția sa a suferit o căzătură în urma căreia a suferit o lovitură la cap, iar acest incident a dus la imobilizarea ei. Aceasta a început să se lupte cu probleme neurologice și dificultăți în deplasare, fiind nevoită să se sprijine de un cadru. Soția sa a urmat un tratament intensiv de recuperare, însă nu a putut fi supusă unei intervenții chirurgicale. Arșinel spera că în viitor ea se va putea recupera într-o anumită măsură.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng.” Câți bani câștigă lunar Ioana Tufaru

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Victor Rebengiuc. „Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies