„Mă simt singură.” Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale

„Mă simt singură.” Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale
„Mă simt singură.” Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale

În urmă cu un an, Minodora a trecut prin momente foarte grele, deoarece mama ei s-a stins din viață vara trecută, iar artista nu a reușit să își revină în totalitate nici în momentul actual.

În urmă cu un an, artista a trecut prin cea mai mare durere din viața ei, deoarece mama ei s-a stins din viață, iar lovitura a fost una destul de puternică pentru aceasta.

Citește și: Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”

Minodora, despre pierderea mamei sale

În luna august a anului trecut, mama Minodorei s-a stins din viață. Chiar dacă a trecut aproape jumătate de an de când tragicul eveniment a avut loc, artista a mărturisit că lucrurile sunt mai dificile pentru ea, decât arată.

În cadrul unui interviu, artista a recunoscut că ultimul an a fost cel mai greu pe care l-a trăit vreodată, iar din acest motiv a așteptat să se încheie cât mai repede.

Artista și mama ei aveau o relație foarte strânsă și vorbeau în fiecare zi, iar din acest motiv Minodora nu poate accepta faptul că cea care i-a dat viața nu mai este printre noi.

Cele două se sfătuiau la gătit, înainte de spectacole, iar asta era doar o parte din rutina lor zilnică. Cu toate că era conștientă că la un moment dat mama sa va deceda, artista spune că nu se aștepta ca aceasta să înceteze din viață la doar 64 de ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ultimul an a fost cel mai greu din viața mea, foarte trist. Abia am așteptat să se termine cât mai repede. (…). Nici nu vreau să vorbesc la timpul trecut. Orice făceam, de la mâncare de cartofi, până la spectacolul de la Sala Palatului, am discutat cu ea în fiecare zi.

Acum că nu mai este, deși am familia lângă mine, mă simt singură pe lume. E foarte greu, nu mi-am imaginat că ruptura aceasta de părinți și în special de mamă va fi așa”, a mărturisit Minodora, pentru impact.ro.

Citește și: Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

 Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale
Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale[Sursa foto: Instagram]

Minodora a acumulat câteva kilograme în plus

Mama Minodorei s-a luptat cu diabetul, iar pe lângă această boală, avea probleme cu inima și a făcut mai multe atacuri cerebrale de-a lungul timpului.

În momentul în care femeia s-a stins din viață, Minodora a fost extrem de afectată, iar din acest motiv a acumulat câteva kilograme în plus.

Cu toate că reușise să slăbească și trăia o perioadă foarte frumoasă, de când mama ei nu mai este, ea nu a mai ținut cont niciun lucru.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Încerc să mă adun, să dau 4-5 kilograme jos. Sunt ok, nu se vede ce am acumulat, dar de când am pierdut-o pe mama nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine, nu am mai ținut cont și pe sistem nervos am tot băgat în gură câte una, câte alta”, a adăugat artista.

 Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale
Minodora trece prin momente dureroase, după moartea mamei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies