„Mă ține ca un bibelou.” Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă

„Mă ține ca un bibelou.” Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă
„Mă ține ca un bibelou.” Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă

Din momentul în care lumea a aflat că este însărcinată, Theo Rose a evitat cât mai mult posibil subiectele despre relația ei de cuplu, și faptul că o să devină mamă pentru prima oară. Însă, recent, a vorbit deschis despre cum au evoluat lucrurile de când a aflat că o să aibă un copil, ce s-a schimbat, dar și cum decurge sarcina. Iată ce dezvăluirile a făcut Theo Rose!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire de aproape jumătate de an. Iubirea dintre cei doi este tot mai mare, iar asta nu o observăm doar noi, ci faptul că în curând vor deveni părinți pentru prima oară. Toată lumea a rămas uimită la auzul veștii, însă nu sunt deloc puțini cei care i-au felicitat și se bucură mult pentru ei.

Frumoasa artistă a fost destul de reținută privind noutățile din viața ei. Acum însă, a simțit să vorbească pe larg despre viața ei. Mai mult decât atât, a precizat cum merge relația ei cu Anghel Damian de când au aflat că vor avea un copil. De asemenea, nu s-a sfiit să vorbească și despre stările de rău pe care le are sau numele la copil.

Citește și: „Mi-a fost rău, rău.” Theo Rose, la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu artista în primul trimestru de sarcină

Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când artista a rămas însărcinată

Familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian se află în culmea fericirii de ceva timp încoace. Talentata artistă a dezvăluit că, încă de când s-a aflat că este gravidă, toată lumea o tratează cu multă grijă. Astfel că, cel care are cea mai mare grijă de ea este chiar partenerul ei de viață.

Regizorul se preocupă de fiecare problemă pe care Theo o întâmpină, și are grijă să nu-i lipsească absolut nimic. Mai mult decât atât, o ajută nu doar fizic, cât și psihic, să treacă peste momentele mai puțin plăcute ale sarcinii, mai exact a stărilor de rău.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Anghel este foarte grijuliu în această perioadă cu mine.

Mă ține ca un bibelou. Săracul nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. Este foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să-mi creeze confort, ca să trec cât mai ușor prin perioada asta
”, a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: “Este ceva ce noi nu am mai văzut.” Mama lui Theo Rose, mărturisiri sincere despre Anghel Damian, de când fiica ei este însărcinată. Actorul i-a uimit întreaga familie

Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă
Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, când îi este rău din cauza sarcinii

Theo Rose nu a discutat doar despre lucrurile bune și momentele frumoase de când este gravidă. Cântăreața a mărturisit de mai multe ori, inclusiv acum, în cadrul emisiunii TV, că se confruntă cu stări de rău datorită sarcinii. Însă, artista este conștientă de faptul că nu este nici prima și nici ultima femeie care trece prin ele, astfel că încearcă să se controleze și să facă activități care o fac să se simtă bine, precum o vizită la părinții ei.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Trăiesc și sunt sănătoasă. Mă tot controlez așa cum trebuie, periodic, dar mă confrunt cu tot felul de stări: grețuri specifice unei sarcini.

Nu prea s-au mai dus din stări, dar nu am ce face, mă lupt cu ele. Mă mai duc două, trei zile pe la mama și tata, la țară să mă pun pe picioare, după mă întorc la București. Cred că este și gândul că nu știu dacă sunt în stare să mă îngrijesc singură atât de bine. Trag a somn întruna. De poftit, nu prea poftesc, doar la ce văd pe masă. Aș mânca foarte mult”, a mai mărturisit Theo Rose.

Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă
Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu am mai văzut-o de când era bebeluș.” Cum a reacționat Theo Rose, după ce a văzut-o pe fiica Adelinei Pestrițu



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

“Este ceva ce noi nu am mai văzut.” Mama lui Theo Rose, mărturisiri sincere despre Anghel Damian, de când fiica ei este însărcinată. Actorul i-a uimit întreaga familie

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

„E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa!” Theo Rose se consideră o iubită dificilă

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies