„Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi? Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă.” Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie

„Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi? Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă.” Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie
„Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi? Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă.” Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie

Gheorghe Turda neagă declarațiile făcute de Saveta Bogdan. Artista susține că a fost cerută în căsătorie de către colegul său de breaslă.

Gheorghe Turda și Saveta Bogdan sunt doi interpreți de muzică populară foarte cunoscuți și apreciați de la noi din țară. Cu toate acestea, se pare că între cei doi artiști este pe cale să izbucnească un adevărat conflict. Totul a pornit de la declarațiile controversate făcute de Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan susține că Gheorghe Turda a cerut-o în căsătorie

Citește și: „La 18 ani m-am măritat cu el. Ce supărare le-am făcut părinților! Mă tortura.” Saveta Bogdan, dezvăluiri neașteptate! Artista a fost supusă violenței domestice!

Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie
Saveta Bogdan [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „De Revelion se plătește dublu, ceea ce mulți artiști nu știu să ceară, pentru că este concurență mare și sunt multe solicitări.” Care este prețul pe care Gheorghe Turda îl cere în noapte de Revelion

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu puțin timp, interpreta de muzică populară a declarat că a fost cerută în căsătorie de către colegul său de breaslă.

Aceasta susține că nu a acceptat cererea lui Gheorghe Turda, nu pentru că nu i-ar fi plăcut de el, ci pentru că tocmai trecuse prin divorțul de fostul soț și nu voia să înceapă o relație cu un coleg de breaslă.

Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț.

Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg. ”, a povestit Saveta Bogdan pentru Playtech.ro.

Gheorghe Turda neagă vehement declarațiile Savetei Bogdan

Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La auzul acestor vorbe, folcloristul aproape că a luat foc. Gherghe Turda a negat vehement declarațiile făcute de colega sa de breaslă. Mai mult decât atât, artistul este de părere că Saveta Bogdan, prin intermediul declarațiilor sale, intenționează doar să-și facă reclamă.

„Vai de mine, eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție.

Ea este liberă să spună orice, ca să își facă reclamă cât încape pe spatele numelui meu. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, n-am ce explicații să dau. Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă. Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă și prin Gheorghe Turda, că nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit.”, a spus Gheorghe Turda, pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„După 5 zile am hotărât să ne căsătorim.” Cum a început povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru? Actorul a vorbit despre cum își educă cei trei copii acasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies