Macaroanele cu brânză, cu un gust din copilărie, pregătite de chef Sorin Bontea! Află secretul folosit de celebrul bucătar: "Nu foarte mult, că după aia nu se mai leagă!"

Macaroanele cu brânză, cu un gust din copilărie, pregătite de chef Sorin Bontea! Află secretul folosit de celebrul bucătar:
Macaroanele cu brânză, cu un gust din copilărie, pregătite de chef Sorin Bontea! Află secretul folosit de celebrul bucătar: "Nu foarte mult, că după aia nu se mai leagă!"

Chef Sorin Bontea a împărtășit în mediul online, o rețetă care cu siguranță amintește de copilărie: macaroanele cu brânză.

Chef Sorin Bontea,  unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară, obișnuiește să posteze în mediul online, diverse rețete cu care își uimește de fiecare dată urmăritorii. Indiferent că este vorba despre un desert sau un preparat tradițional, celebrul bucătar reușește să țină pasul cu preferințele tuturor. Astfel, de această dată, în cursul zilei de ieri, chef Sorin Bontea a postat un filmuleț pe contul său de Facebook, acolo unde a explicat pas cu pas, cum putem pregăti un desert din copilărie, reprezentat de macaroanele cu brânză.

Pentru că ne bucurăm să ne aflăm în sezonul sărbătorilor, iar imediat se apropie și Crăciunul, acesta a adăugat și un ingredient surpriză, care schimbă cu totul aroma desertului.

Macaroane cu brânză, pregătite de chef Sorin Bontea

Citește și: Secretul lui chef Sorin Bontea pentru a găti puiul întreg la cuptor, perfect pentru masa de sărbători. „Suculent, fraged. Se topește în gură. Este senzațional!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum pregătește chef Sorin Bontea, ștrudelul cu dovleac? Ce sfaturi oferă celebrul bucătar: "Dacă are prea mult suc, nu o să se gătească!"

Ingrediente

  • 720 g cottage cheese
  • 100 g zahăr
  • 50 g zahăr vanilat
  • 5 ouă
  • 10 g extract de vanilie
  • 500 g macaroane
  • O portocală, coaja+ zeama

Mod de preparare

  1. “Primul lucru pe care îl facem, avem așa… 720 de grame de cottage cheese, zahăr, zahăr vanilat, mai păstrez că vreau pun și deasupra, 5 ouă și vanilie.
  2. Amestec ingredientele, după care am să pun și macaroanele. Trebuie să se topească și zahărul.
  3. Adăugăm macaroanele. Am fiert macaroanele în apă cu foarte puțină sare.
  4. Acum punem coaja de portocală. Ce bine miroase! Vreau să folosesc și un pic de suc (n.r. de la portocală), nu foarte mult, că după aia nu se mai leagă, doar un pic de parfum! Am amestecat bine.
  5. Am un vas de yena, foarte frumos (n.r. adăugăm macaroanele cu brânză). Mai presar un pic de zahăr, tot cu vanilie. (…)
  6. La cuptor, 180 de grade și să se ardă și astea un pic, care ies afară.
  7. Exact cum am zis eu, astea așa să fie puțin arse. Miroase a vanilie, a portocale… miroase a copilărie! ”, a explicat chef Sorin Bontea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Secretul lui chef Sorin Bontea pentru supa de linte, de post! "Eu folosesc linte roșie, dar mai există multe feluri de linte, acum folosiți de care vă place!"

Iulia Vântur și-a ”oficializat” relația cu Salman Khan! Părinții au fost acolo!

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Mihai și a lui Armando, tinerii care au pierit în accidentul din Ploiești. Scene greu de privit au avut loc la cimitir, înainte să fie coborâți în groapă. Cum și-au luat rămas-bun prietenii de la ei | VIDEO

Cine sunt și cu ce se ocupă cu ce se ocupă copiii lui Mircea Diaconu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales deja numele fetiței! Au făcut anunțul

Dan Negru, întâlnire emoționantă cu Florin Piersic. Ce lecție l-a învățat marele actor pe cunoscutul prezentator: „I-am mulțumit”

Adevărul despre moartea lui Mircea Diaconu! Știrea momentului


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies