Macarons roz cu crema albă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepară o rețetă perfectă de
Rețetă de Macarons roz cu crema albă
Rețeta delicioasă de Macarons roz cu crema albă, absolut minunate, se prepară în doar 7 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Macarons roz cu crema albă este de o ora
Timp de preparare- 30 de minute
Timp total- o ora și 30 de minute
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Rețeta de Macarons roz cu crema albă este pentru 4 persoane
Citește și: Ce alimente să consumi toamna
Citește și: Dietă de toamnă pentru slăbit
Ingrediente – Macarons roz cu crema albă
- 200 g făină
- 200 g zahăr pudra
- 5 albușuri, la temperatura camerei
- 250 g zahăr granulat
- 100 ml apă
- Colorant alimentar, în funcție de preferințe
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să
Mod de preparare- Macarons roz cu crema albă
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețeta de Macarons roz cu crema albă, este să începem prin a amesteca într-un bol de dimensiuni mai mari, făina cu zahărul pudra, pentru ca mai apoi, cele două ingrediente se vor da prin sită.
- În continuare, ne vom ocupa de prepararea siropului. Așadar, tot ce trebuie să facem este să începem prin a fierbe într-o oală de dimensiuni potrivite, apă cu zahărul (200 g), până ajunge în punctul de fierbere.
- În acest timp, ne vom ocupă și de restul ingredientelor, motiv pentru care, vom amestecă, cu ajutorul unui mixer, într-un bol de dimensiuni mai mari, albușurile cu cele 50 de grame de zahăr granulat, până în momentul în care obține o textură mai groasă, asemănătoare cu o spumă.
- Odată ce siropul a ajuns la punctul de fierbere, vom începe să îl adăugăm, treptat, puțin câte puțin, din sirop, peste amestecul de albușuri din bol, timp în care vom mixa continuu, astfel încât să obținem o bezea, nu mai mult de 10 minute. Odată ce am obținut bezeaua dorită, vom adaugă și celelalte albușuri rămase și continuăm să mixăm, pentru că bezeaua să devina, ulterior, tare și lucioasă. În continuare, tot aici, peste bezea, vom adaugă și amestecul de făină cu zahărul pudra, pe care le-am cernut în prealabil.
- În funcție de preferințe, colorantul alimentar adăugat se va pune acum peste bezea, însă pentru rețeta de astăzi am ales un colorant alimentar roz. De această dată, vom continua să amestecăm, însă încet, astfel încât să obținem nuanța dorită, nici prea deschisă, nici prea închisă, în funcție de preferințe, în final, să avem o compoziție cât mai omogenă cu putință.
- Continuăm prin a forma macarons, formând o bilă cu palmele, iar apoi bilele se vor aplatiza în funcție de preferințe. Le lăsăm exact așa, deoparte, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 de minute. După acest interval de timp, le vom așeza într-o tavă de cuptor, pe care am pus hârtie de copt în prealabil, tavă pe care o vom introduce în cuptorul preîncălzit la o temperatura de 145 de grade Celsius, timp de aproximativ 15 minute.
- După acest interval de timp, vom scoate tavă din cuptor, ulterior îi vom lăsa să se răcească pentru cel puțin 10 minute, apoi începem să adăugăm umplutură dorită, tot în funcție de preferințe, crema de brânză, frișcă etc., iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajută în prepararea lor.