Machiaj ochi albaștri pas cu pas!

Machiaj ochi albaștri pas cu pas!
Machiaj ochi albaștri pas cu pas!

Se scrie despre persoanele care au ochi albastri ca sunt firi foarte competitive si chiar impunatoare dar, in ciuda acestor trasaturi, femeile care au ochi albastri adora sa poarte machiaje cat mai naturale, care sa le scoata in evidenta fizionomia si culoarea ochilor.

Machiaj ochi albaștri pas cu pas! Se scrie despre persoanele care au ochi albastri ca sunt firi foarte competitive si chiar impunatoare dar, in ciuda acestor trasaturi, femeile care au ochi albastri adora sa poarte machiaje cat mai naturale, care sa le scoata in evidenta fizionomia si culoarea ochilor.

Machiaj ochi albaștri pas cu pas!
Machiaj ochi albaștri pas cu pas! [Sursa foto: PixaBay]

Ce nuante sa alegem pentru ochii albastri

De cele mai multe ori ochii albastri nu au mare nevoie sa fie scosi in evidenta, intrucat acestia sunt deosebiti si usor de remarcat multumita culorii naturale a irisului.

Si totusi, un machiaj pentru ochi albastri are la baza cateva culori care completeaza si accentueaza cromatica naturala. Indiferent daca ochii tai sunt de un albastru deschis, albastru-verzui, ori albastru inchis, apropiat de cel marin, trebuie sa stii ce culori se potrivesc ochilor tai intr-un machiaj:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

  • Nuante de alb mat, alb sidefat, alb perlat sau alb murdar – se potrivesc de minune ochilor albastri. Toate aceste nuante semnifica puritate si arata foarte bine. Totusi, daca ochii tai sunt de un albastru mai rece, ar trebui sa folosesti alb cu moderatie, astfel incat contrastul sa nu fie prea mare
  • Nuante de aramiu, nuante ussor galbui, portocalii sau roscate – arata foarte bine pe pleoape, mai ales daca sunt sidefate. Sunt nuante complementare care se potrivesc de minune cu albastrul ochilor si ofera prospetime intr-un contrast subtil, dar de efect.
  • Nuante de auriu si argintiu – emana eleganta si rafinament, prin urmare trebuie folosite in machiaje mai speciale, de ocazie
  • Tonuri inchise de maro, albastru si negru – acestea trebuie folosite pentru a crea umbre, dar si pentru a conferi volum si profunzime privirii.

Citeste si: Machiaj ochi verzi pas cu pas – idei si modele machiaj ochi verzi!

Ochi albastri – sfaturi pentru un machiaj perfect

Daca va bucurati de ochii albastri si nu folositi prea des machiaj pentru ca nu stiti ce tehnici sa folositi, cat si produse si ce culori implica, in acest articol va putem fi de folos:

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

  • Pentru ca irisul are o culoare vibranta, toata atentia se concentreaza din start in zona ochilor; astfel, machiajul trebuie sa fie unul potrivit si, acolo unde e cazul, sa contrasteze. De exemplu, daca ochii tai sunt de un albastru foarte deschis, este recomandat sa porti nuante mai tari pe pleoape; daca ochii tai sunt de un albastru intens, este ideal sa folosesti culori din gama celor neutre.
  • Makeupul minimalist este bun pentru activitati de zi, dar ochii albastri trebuie evidentiati cu foarte mare atentie. Nu este suficient sa aplicati un fard neutru si o linie de tus, in special daca va doriti un efect deosebit. Cu mult curaj puteti sa experimentati diferite tehnici si stiluri de machiaj.
  • Nu uita ca un machiaj al ochilor trebuie completat de un machiaj al fetei si al buzelor. In mod special buzele trebuie sa incadreze foarte frumos ochii si cele 2 zone sa se completeze reciproc.
  • Din cele mentionate mai sus, alegeti nuante care sunt pe gustul vostru. Daca va simtiti inconfortabil cu auriu si argintiu, mai bine nu le aplicati.
  • Pana sa aplicati machiajul, asigurati-va ca ati curatat foarte bine intreaga fata si ca ati aplicat o crema hidratanta, cat si un primer eficient.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies