Machiajul smokey eyes: trucuri şi tehnici dezvăluite de make-up artistul Mihaela Rotaru pentru Kfetele.ro

Machiajul smokey eyes: trucuri şi tehnici dezvăluite de make-up artistul Mihaela Rotaru pentru Kfetele.ro
Machiajul smokey eyes: trucuri şi tehnici dezvăluite de make-up artistul Mihaela Rotaru pentru Kfetele.ro

Machiajul smokey eyes: trucuri şi tehnici dezvăluite de make-up artistul Mihaela Rotaru pentru Kfetele.ro

Sezonul petrecerilor bate la uşă, iar noi, ca femei, bineînţeles că ne dorim ca fiecare apariţie a noastră să fie unică. Ne alegem cea mai frumoasă rochie, cei mai atrăgători pantofi, iar detaliul care vine să completeze perfect ţinuta este, cu siguranţă, machiajul. Cum îl alegem pe cel care să ne evidenţieze cel mai bine trăsăturile, dar şi cum ne machiem în funcţie de evenimentul la care mergem, ne va vorbi make-up artistul nostru, Mihaela Rotaru.

Astăzi, Mihaela Rotaru prezintă un machiaj soft smokey eyes, cu foarte puţin glitter, este un machiaj foarte versatil, foarte cerut, este foarte popular, se potriveşte multor tipuri de fizionomie, multor forme de ochi.

Un machiaj potrivit pentru tot felul de ţinute şi care, cu puţină dibăcie, poate fi făcut chiar de noi, acasă. Sigur că din mâinile unui make-up artist vom ieşi ca din paginile revistelor.

Mihaela Rotaru cursuri de make-up

Iată 6 trucuri pentru un smokey eyes reușit

1. NU ÎNCERCA SĂ ÎL FACI PERFECT

Știm cât de greu este să te abții de la a încerca să faci totul perfect. Când vine vorba de smokey eyes, însă, nu este indicat să fii perfecționistă. Este ok dacă nu ești specialistă în folosirea pensulei, sau dacă nu poți trasa o linie complet dreaptă.

Nu trebuie să îți faci griji ca totul să fie perfect. Până la urmă, toate culorile vor ajunge să se piardă unele în altele, iar cu cât arată ca și cum ai depus foarte puțin efort în realizarea machiajului, va fi cu atât mai cool.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2. FOLOSEȘTE PENSULA CORECTĂ

Vrei să folosești o pensulă moale care poate aplica și mișca produsul cu ușurință, astfel încât stratul de culoare să nu fie foarte dens. Un machiaj smokey eyes trebuie să aibă acel aspect diafan, plutitor. Aplicarea greoaie a culorii îl va face să arate ca funinginea, nu ca fumul.

3. ALEGE O PALETĂ MONOCROMATICĂ

Nu este o greșeală să folosești mai multe culori atunci când îți faci un machiaj smokey eyes, însă este mai simplu la început să optezi pentru o paletă monocromatică.

De exemplu, poți face tot machiajul cu un fard de pleoape gri închis. Aplică un strat subțire pe toată pleoapa, iar apoi aplică un al doilea strat pe colțul extern al pleoapei mobile, difuzându-l spre interior. Acest lucru creează același efect smokey, spiralat pe care l-ai obține dacă ai folosi două sau trei nuanțe diferite. Finalizează machiajul cu o linie imperfectă de eyeliner negru la baza genelor și ai terminat.

4. ALEGE LINERUL POTRIVIT

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Creioanele kohl funcționează cel mai bine pentru crearea acelor linii imperfecte, șterse, specifice unui smokey eyes. Se recomandă acele creioane retractabile pentru că au o textură mai moale decât cele tradiționale și se amestecă mai bine pe piele.

5. NU TE BAZA DOAR PE NEGRU ȘI GRI

Cum spuneam mai sus, este bine ca la început să încerci un smokey eye monocromatic, însă pe măsură ce te obișnuiești cu tehnica nu ezita să experimentezi cu mai multe culori. Orice merge în ziua de astăzi. Folosește orice culori te fac să te simți minunat atunci când le aplici. Poți de asemenea să schimbi nuanța eyelinerului și să optezi pentru un violet intens sau un verde emerald, pentru un look neașteptat.

6. ADAUGĂ PUȚINĂ STRĂLUCIRE

Tehnica de machiaj smokey eyes nu creează acea iluzie de ochi mari, deschiși. Dacă vrei acel efect, poți adăuga puțin fard sidefat într-o nuanță deschisă drect deasupra irisului (pe mijlocul pleoapei superioare). De fiecare dată când vei clipi, acele irizații vor reflecta lumina subtil și vor crea un efect de iluminare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mihaela Rotaru, specialistul Kfetele.ro pe make-up: Cum să realizezi un machiaj simplu de zi - step by step

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies