Mădălin de la Puterea dragostei, legătură misterioasă cu o fostă concurentă din emisiune: „Am fost atras de firea sa blândă”

Mădălin de la Puterea dragostei
Mădălin de la Puterea dragostei

Tânărul a oferit noi detalii despre legătura amoroasă cu fosta concurentă de la Puterea dragostei! Iată ce se întâmplă între cei doi

Mădălin de la Puterea dragostei a dezvăluit, de curând, că la scurt timp după ce a plecat din casa iubirii din Turcia a păstrat legătura cu Simona, tânăra care a fost parte din emisiunea matrimonială în sezonul 4. Fosta concurentă ar fi părăsit show-ul după ce s-a simțit atacată de alți concurenți. 

„Îmi place Simona, și acum, suntem mai conectați unul cu celălalt mai mult ca niciodată, deși nici măcar unul dintre noi nu mai e în format!” , a mărturisit Mădălin, la  Wowbiz.ro, în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”,

la scurt timp după ce a revenit la noi în țară.

Citeste si: Mădălina de la Puterea dragostei, testată pozitiv Covid-19! În ce stare se află acum bruneta

Simona de la Puterea dragostei
Simona de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mădălin de la Puterea dragostei, dezvăluiri inedite despre Simona

Tânărul se arată foarte atras de fosta concurentă a emisiunii matrimoniale și chiar spune că s-a apropiat foarte multe de ea, mai ales după ce aceasta a părăsit competiția în urma unei altercații cu Naba.

„Mi-a plăcut de la început de ea, dar, nu știu ce s-a întâmplat în timp, am fost eu distras de alte fete, sau a fost ea mai concentrată pe altcineva.

Nu știu…cert este că în ultima vreme, cât am mai rămas în casă, eu am fost atras de firea sa blândă. Mă atrăgea simplitatea și sensibilitatea Simonei, motiv pentru care am petrecut mai multe momente împreună”, a mai spus Mădălin pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Mădălin de la Puterea dragostei
Mădălin de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Mădălin Nedelcu mărturisește că nu ar spune niciodată „nu” unei posibile relații cu Simona: „Ne-am apropiat după ce am părăsit show-ul de la Istanbul, vorbim… totul e altfel decât acolo. Nu pot însă să spun mai mult de atât, vom vedea ce ne rezervă viitorul, dacă va fi să fie ceva între noi, dacă nu”.

Tânărul de la Puterea dragostei are 25 de ani, este zodia fecioară și are 1,81 înălțime.

În momentul în care a pășit în casa dragostei din Turcia, în luna octombrie 2021, acesta le-a spus fetelor că „are cazierul curat”.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Mădălina și George de la Puterea dragostei, escapadă de vis la Roma! Cum s-au fotografiat cei doi tineri în vacanță

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies