Madalin Ionescu are o fata superba care stie clar ce vrea de la un barbat. "Sa fie destept, inalt si sa aiba simtul umorului" Vezi ce spune despre relatia cu tatal ei.

Madalin Ionescu are o fata superba care stie clar ce vrea de la un barbat.
Madalin Ionescu are o fata superba care stie clar ce vrea de la un barbat. "Sa fie destept, inalt si sa aiba simtul umorului" Vezi ce spune despre relatia cu tatal ei.

Fostul prezentator tv Madalin Ionescu are o viata de familie fericita si implinita. Sotia lui, Cristina, i-a daruit o fetita superba, micuta Petra fiind o minune de copil.

Madalin Ionescu esta tatal fericit a trei copii, doi, o fata si un baiat, din prima casatorie si micuta Petra, rodul iubirii lui cu frumoasa Cristina Siscanu.

Toti mostenitorii locuiesc insa cu fostul prezentator tv si cu sotia lui, jurnalista comportandu-se ca o adevarata mama cu Stefania si cu Filip.

 

Fiica cea mare a lui Madalin Ionescu este o tanara inteligenta, matura si foarte frumoasa, genul acela rarisim de copil care nu le-a facut celor din jurul ei probleme nici macar in adolescenta.

 

Stefania are o relatia excelenta cu tatal ei si spune ca baiatul ideal ar trebui sa aiba calitatile apreciate mult de Madalin.

 

"Tata ma sustine mereu, sunt sigura ca si atunci cand va exista cineva in viata mea, el va fi langa mine, ca un sprijin. De alfel, va fi primul care va afla",

a dezvaluit Stefania acum ceva timp. Cand vine vorba de barbatul perfect in viziunea ei, tanara stie deja foarte bine la ce sa fie atenta.

 

"Vreau sa fie, in primul rand, destept, sa fie inalt, sa arate bine si sa aiba simtul umorului, calitati pe care le apreciaza si tata", a conchis fiica lui Madalin Ionescu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ion Oncescu, la judecata Faimosilor de la Exatlon: "Pot sa spun, cu drag, ca este prima Arena care nu plictiseste"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies