Mădălin Ionescu: ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19?" Tatăl lui Mădălin Ionescu a luat o răceală și a făcut atac cerebral!

Mădălin Ionescu: ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19?
Mădălin Ionescu: ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19?" Tatăl lui Mădălin Ionescu a luat o răceală și a făcut atac cerebral!

Tatăl lui Mădălin Ionescu a suferit un atac cerebral, în urmă cu un an și jumătate, însp totul a nceput cu o banală răceală.

Mădălin Ionescu a făcut o dezvăluire teribilă, în contextul panicii generate de pandemia COVID-19. Omul de televiziune a mărturisit că în urmă cu un an și jumătate, tatăl lui a luat o răceală, după care făcut pneumonie și apoi a urmat un atac cerebral. ”De atunci, tata nu mai e la fel”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.

”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era...

Practic, tata este de peste un an și jumătate într-o situație extrem de delicată cu toate eforturile pe care le-am făcut atunci și care au dus la salvarea vieții lui, el nu mai e ce-a fost. Și totul de la o răceală care nu era COVID-19”, a mărturisit Mădălin Ionescu. 

Mădălin Ionescu: ”Răcelile ucid bătrâni de când lumea”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Jurnalistul explică și de ce nu se teme de coronavirus. El spune că nu era nevoie de apariția unui virus nou să aflăm că bătrânii pot muri sau se pot îmbolnăvi foarte grav de la un siplu virus.

”Nu trebuia să apară acest nou tip de răceală să știm că după 75 de ani orice răcelă mai serioasă le poate fi fatală bătrânilor pentru că apar bolile degenarative, ei oricum au sistemul imunitar foarte scăzut.

Nu era nevoie să aflăm că există o răceală teribilă ca să știm că bătrânii pot muri de la răceli mai serioase. Asta e de când lumea. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarații neașteptate la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu dorm cu soțul"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu critică măsurile luate de autoritățile române împotriva coronavirusului: „Monitorizarea e superficială, iar carantina cât se poate de lejeră”

Citeste si: Cristina Șișcanu, observație la adresa soacrei: "Mă irită subiectele astea despre mâncare"

Așadar, să nu exagerăm proporiile acestui virus. Ce se întâmplă în Italia e practic similar cu ce putea să i se întâmple tatălui meu, în urmă cu un an și jumătate.

Media deceselor din Italia e de peste 80 de ani”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies