Mădălin Ionescu, în lacrimi! Câinele familiei s-a stins din viață „Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe!”

Mădălin Ionescu, în lacrimi! Câinele familiei s-a stins din viață „Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe!”
Mădălin Ionescu, în lacrimi! Câinele familiei s-a stins din viață „Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe!”

Mădălin Ionescu, în lacrimi. Mesajul lăsat pe rețelele de socializare de către prezentatorul TV.

Mădălin ionescu și Cristina Șișcanu au obișnuit deja să împartă pe rețelele de socializare toate momentele bune sau mai puțin bune din viața lor, iar indiferent de ce spun urmăritori, ei sunt transparenți de fiecare dată cu tot ce se întâmplă în familie. Dacă nici cu două luni în urmă o vedeam pe soția lui, Cristina Șișcanu, în lacrimi după pierderea tatălui, acum, soțul ei, Mădălin Ionescu, și-a luat rămas bun de la un membru la fel de important din familie, iar acest lucru nu a putut fi făcut decât cu lacrimi în ochi.

Thor, câinele lup al familiei, i-a părăsit pe aceștia, iar prezentatorul TV s-a arătat foarte afectat într-un videoclip pe rețele de socializare, în care nu-și mai putea stăpâni lacrimile. Din spusele lui, durerea pe care a trăit-o a fost una imensă și a mai adăugat că nu își dorește să arate prin acel filmuleț cât de mult a suferit, ci vrea doar să sublinieze că dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință între ei.

Urmăritorii s-au arătat imediat îndurerați și ei, deoarece doar cine nu a avut niciodată un astfel de membru în familie nu poate înțelege adevărata suferință din spatele stăpânilor care urmează să se despartă de un prieten adevărat și sincer.  „Thor, lupul nostru alb minunat, s-a stins săptămâna trecută … Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe… Nu postez acest filmuleț pentru a vă arăta cât am suferit, ci pentru a sublinia o concluzie amară: dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință pe Pământ!”, a
adăugat vedeta TV. Printre râuri de lacrimi, prezentatorul TV a mai spus doar câteva cuvinte.   „Este groaznic. Asta ești la finalul unei vieți în care te-a iubit necondiționat.”

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Thor, câinele lui Mădălin Ionescu

Citește și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, ipostaze romantice în fața camerei de filmat! Cum s-au afișat cei doi soți în mediul online: „Am rămas doar noi doi. E o atmosferă romantică aici.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La începutul acestei primăveri, Mădălin Ionescu a mai postat un videoclip pe rețele de socializare în care arăta cum mai multe persoane îl ajută să construiască un adăpost pentru prietenii necuvântători, asta după ce Thor, câinele familiei, avea artroză, iar frigul iernii nu l-ar fi ajutat deloc în situația în care se afla. Prezentatorul se arăta foarte fericit de noua căsuță izolată pe care o va avea Thor, de unde căldura nu ar fi lipsi, fiindu-i mai ușor să treacă peste zilele geroase.

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa! „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies