Madalin Ionescu nu mai doarme noptile! Ce se intampla cu fetita lui, micuta Petra?

Madalin Ionescu nu mai doarme noptile! Ce se intampla cu fetita lui, micuta Petra?
Madalin Ionescu nu mai doarme noptile! Ce se intampla cu fetita lui, micuta Petra?

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au devenit anul acesta parinti. Fetita lor, micuta Petra, le ocupa acum cea mai mare parte din timp, iar vara aceasta cei doi au plecat impreuna cu ea si la drum lung. Mai intai la mare, in Romania, iar apoi, intr-o vacanta de o saptamana in Grecia, scrie WOWbiz.ro.

De cand s-au intors din vacanta, noptile au devenit cam agitate din nou, pentru intreaga familie.

Motivul? Micutei Petra, in varsta acum de 5 luni, au inceput sa ii dea dintisorii.

"Este un copil super cuminte. A avut şi ea colici, însă am avut noroc cu un sirop care a funcţionat foarte bine în cazul ei. Nu am avut deloc probleme. Doarme noaptea, a dormit chiar şi 12 ore. 9 ore cel puţin pe noapte. Aseară a fost cam dificil, ne-a trezit de vreo trei ori pentru că-i dau dinţişorii.

Cât despre următorul bebe, de ce nu? Ne gândim la asta", a spus el, intr-un interviu pentru Click.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum se distreaza Madalin Ionescu si Cristina Siscanu cu fetita in vacanta? "Am avut mari emotii, dar Madalin a fost mai curajos"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies