Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă! Prezentatorul TV a spus tot adevărul: „Este o femeie mult prea mândră.”

Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă! Prezentatorul TV a spus tot adevărul: „Este o femeie mult prea mândră.”
Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă! Prezentatorul TV a spus tot adevărul: „Este o femeie mult prea mândră.”

Mădălin Ionescu a vorbit despre începutul relației sale cu Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 13 ani, timp în care au reușit să își construiască o familie frumoasă. Cu toate acestea, înainte să o cunoască pe Cristina Șișcanu, prezentatorul TV a mai fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, alături de care are doi copii, Filip și Ștefania. Din relația pe care o are cu actuala sa soție a mai rezultat o fiică, Petra.

Relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu a început la scurt timp după ce prezentatorul TV a divorțat de prima soție. Astfel, multă lume a acuzat-o pe Cristina Șișcanu că ea ar fi fost motivul divorțului lui Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a spus tot adevărul, după ce a fost întrebat dacă soția lui i-a fost amantă

Citește și: „La înmormântare a fost o atmosferă foarte grea și foarte apăsătoare. Am vrut să o feresc pe Petra de această atmosferă.” Cum a gestionat Cristina Șișcanu pierderea tatălui în fața copiilor

Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă!
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Nu judecați, oameni buni! Nu mai aruncați cu vorbe grele. Asta mă ajută să mă mențin pe linia de plutire.” Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după pierderea tatălui

Recent, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare, jurnalistul a primit mai multe întrebări de la urmăritorii săi, printre care s-a strecurat o întrebare referitoare la începutul relației sale cu actuala

sa soție. Mădălin Ionescu a luat foc atunci când a văzut că oamenii o acuză pe Cristina Șișcanu că i-ar fi fost amantă, spunând clar cum a început povestea lor de iubire.

Nu, nicio clipă, Cristina este o femeie mult prea mândră pentru a accepta un astfel de statut.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am început relația din momentul în care eu eram singur. Stăteam la Unirii împreună cu Ștefania, în apartamentul în care rămăsesem noi doi, Filip din păcate s-a dus în altă parte în momentul în care mama lui a părăsit acel spațiu. Țin minte și acum prima reacție a lui Filip atunci când ne-a văzut pe mine și Cristina. Eram în parcul Carol, ne-a luat mâinile, palmele și le-a pus una în cealaltă și a zâmbit pentru că el simțea cu adevărat nevoia unor părinți uniți, care să-i stea aproape.

A văzut acest lucru în noi și a avut dreptate. Vreau să vă mai spun ceva celor care de-a lungul timpului ați dat cu pietre fără să intuiți cât de mare a fost teroarea voastră. Dacă s-ar fi întâmplat așa, persoana lezată ar fi făcut circul cel mai mare. Presiunile semnificative, enorme, încât probabil că s-ar fi întâmplat zilnic să fim atacați, dar nu s-a produs niciun episod de genul ăsta.

Oare de ce? Nici nu realizați cât de rău i-ați făcut Cristinei sau cât de ușor v-ați pronunțat și cât de nevinovată este această femeie .”, a declarat Mădălin Ionescu, după ce a fost întrebat dacă soția lui, Cristina Șișcanu, i-a fost amantă.

Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă!
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Care este, în prezent, relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea, prima ei iubire. „Asta mi-am dorit. Ani buni am suferit cumva pentru că nu a fost să fie.”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies