Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură încă de vacanță, însă cei doi au rămas fără bani cash, așa că au fost nevoiți să iasă în miez de noapte.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură de vacanța lor din Toscana, iar aceștia au toată împărțit pe rețelele de socializare, în ultimele zile, momente din locurile în care au fost și toate lucrurile pe care le-au făcut împreună, în familie. Aceasta a făcut numeroase videoclipuri zilele trecute, la fel și soțului ei, Mădălin Ionescu, în care au vorbit despre prețurile pe care le-am întâlnit în vacanța lor, atât la plajă, cât și la hotelul la care au stat cazați, făcând o comparație între Italia și Franța, dar chiar și o comparație cu prețurile întâlnite în București, mai ales la mâncare. 

Ce au făcut cei doi soți în mijlocul nopții

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a bucurat în lanul de lavandă din Franța: „Nu sunt lanuri de lavandă mult mai frumoase în România. Această răutate mă întristează.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De această dată, cei doi prezentatori TV au făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în miez de noapte, după ce și-au dat seama că au rămas fără bani cash, pe care au reușit să-i cheltuiască în aceeași zi la plajă. Cum bancomatele în zona în care sunt cazați sunt destul de rare, aceștia au pornit 1 km jumătate pe jos, în miezul nopții, în timp ce Filip a rămas să se uite la un film, iar Petra se afla împreună cu prietenii la restaurant.

Aceasta, râzând, a spus că în momentul în care se termină banii cash, se vor întoarce acasă, însă tot ea și Mădălin au spus că acasă e mult mai scump decât în deplasare, mai ales în București.

Cristina Șișcanu: Mai avem 600 m, eu nu înțeleg. Am rămas fără bani cash. Am mai luat ba un zmeu pe plajă, ba chestii de genul acesta pe care le-am plătit cash.

Codițele Petrei. Și am rămas fără. Nu sunt bancomate, iar cel mai apropiat este la 1 km jumate. Acum, noaptea, Filip se uită la film, iar Petra este cu prietenii la restaurant, mănâncă pizza. Noi, părinții, ne ducem să scoatem cash. Când se termină cash-ul, ne întoarcem acasă. Acasă e mai scump decât în deplasare.

Mădălin Ionescu: Cel puțin în București.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristina: Da. Hai că mai avem puțin și după trebuie să ne întoarcem. Pe sub palmieri pe aici.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cristina Șișcanu a plecat singură la cumpărături! Ce ținută a ales vedeta pentru această ocazie? „Tati merge cu Petra și cu Filip la mare. Eu am îmbrăcat această rochie.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies