Mădălin Ionescu vorbește despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

Mădălin Ionescu vorbește despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”
Mădălin Ionescu vorbește despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de peste 10 ani şi se iubesc din de în ce mai mult.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani și au o fetiță împreună. Prezentatorul TV mai are un băiat și o fată cu fosta lui soție, Mihaela Coșerariu, de care a divorțat în 2011, după o căsnicie care a durat 14 ani de zile. 

Zvonurile că celebrul prezentator TV și-ar fi părăsit soția pentru Cristina Șișcanu au fost de neoprit la vremea respectivă.

Citeste si: Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil!Celebrities, mămică pentru a doua oară?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După 10 ani de la divorț, Mădălin Ionescu rupe tăcerea și neagă zvonul că actuala lui parteneră ar fi motivul despărțirii: „M-am îndrăgostit nebunește.

Nu am anunțat public că divorțez”, declară prezentatorul TV în emisiunea lui Mirel Curea. Mădălin Ionescu este profund recunoscător față de Cristina Șișcanu, actuala lui soție. Acesta mai adaugă:  „Cristina mi-a crescut copiii”.

Cristina Șișcanu vorbește de copiii din fosta căsnicie a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a vorbit despre copiii lui Mădălin Ionescu din fostul mariaj, Ștefania și Filip, cu care are o relație specială și pe care îi tratează ca și cum ar fi copiii ei.

Citeste si: Mădălin Ionescu, adevărul despre viața sa intimă: "Fiecare cuplu are propria rețetă"

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite.  Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe "Pepe".

Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce.  Îi zice şi Filip, dar mai des "Pepe".  Pe Ştefania o alintă "Sisi". Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea", a declarat Cristina Șișcanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies