Mădălina Apostol, prima reacție după ce Monica Gabor a dat-o dispărută: „Eu nu am deranjat pe nimeni”

Madalina Apostol
Madalina Apostol, data disparuta de Monica Gabor

Ce se întâmplă cu Mădălina Apostol după ce Monica Gabor a dat-o dispărută. Unde se află fosta parteneră a lui Nick Rădoi.

La câteva zile după ce Monica Gabor a lansat un apel disperat cu privire la dispariția prietenei sale, Mădălina Apostol a decis să clarifice lucrurile.

Fosta parteneră a lui Nick Rădo i a reuși să îi sperie pe mulți dintre apropiații ei, după ce și-a dezactivat contul de Whatsapp și nimeni nu a mai reușit să dea de ea. În plus, Mădălina Apostol dispăruse complet de pe rețelele de socializare, așa că mulți s-au întrebat dacă nu cumva s-a întâmplat ceva cu ea.

Inclusiv Monica Gabor a ținut să își exprime îngrijorarea.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu i-a rugat pe toți cei care știu informații despre Mădălina Apostol să o contacteze, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea din luna ianuarie a acestui an!

Citeste si: Monica Gabor, strigăt de ajutor! Mădălina Apostol, fosta lui Nick Rădoi, dată dispărută: "Nu reușesc să mai dau de ea din ianuarie"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, Mădălina Apostol, de pe 18 Ianuarie 2022. Dacă cineva are informații despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat.”, a scris Monica Gabor în mesajul său, publicat pe rețelele de socializare.

Monica Gabor
Monica Gabor a anuntat ca nu o poate contacta pe Madalina Apostol[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mădălina Apostol, implicată într-un alt proces, după ce a provocat un accident rutier în timp ce se afla sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat acum

Mădălina Apostol, prima reacție despre dispariția ei

La scurt timp de la apariția acestui mesaj, Mădălina Apostol a spus ce se întâmplă cu ea și de ce nu a mai putut fi contactată.

„Va mulțumesc tuturor pentru îngrijorari! Mă simt obligată să răspund public deoarece am primit foarte multe mesaje. Nu prea înteleg de ce s-a făcut atâta zarvă, avand în vedere ca eu nu am deranjat pe nimeni și am decis să-mi văd complet de viață.

Totul este ok, I enjoy life!(...) Eu aveam de gând să vin cu niște vești extraordinare, dar m-am razgandit. Cele bune tuturor! God bless you!”, a scris Mădălina Apostol pe rețelele de socializare.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alina Radi iubește din nou: „Această poveste a început de mult timp”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies