Mădălina de la Puterea dragostei, prinsă cu fostul iubit: „Te crezi neprihănita sezonului”

Mădălina de la Puterea dragostei
Mădălina de la Puterea dragostei

Cum a fost surprinsă Mădălina de la Puterea dragostei pe contul său de socializare, în urmă cu puțin timp. Fanii cred că este falsă.

De când a intrat în casa Puterea dragostei, Mădălina Aștefănoai a devenit una dintre cele mai îndrăgite concurente ale emisiunii. Toată lumea a crezut că tânăra va forma un cuplu cu Cristian Comănici, însă ea a dezvăluit că nu se simte atrasă de el și că așteaptă să intre un alt concurent în emisiune.

De mai multe săptămâni, Mădălina a început să flirteze cu George, după ce a plecat Mona.

Însă, din cauza faptului că se înțelege cu Mona, Mădălina a decis să nu mai facă alți pași către concurent și a decis să se orienteze către Seba, care a atras-o din prima secundă.

Comportamentul lui Seba a dezamăgit-o profund pe Mădălina, care l-a acuzat de falsitate după ce s-a apropiat de Alexandra și de Andreea. În urmă cu puțin timp, Mădălina de la Puterea dragostei a reușit să îi uimească pe toți cei care o urmăresc pe Instagram, atunci când a postat un filmuleț pe Instagram alături de fostul său iubit, care pere că o sărută pe

gât, dar pe care îl ascunde.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Dragostea mea”, a scris Mădălina de la Puterea dragostei în dreptul filmulețului postat pe Instagram, iar fanii emisiunii au reacționat imediat.

„Nu crezi că bate un pic prea mult la ochi jocul ăsta al tău că arhivezi clipul cu fostul, îl reactivezi iar și tot așa? Știm pisi că tu ești „neprihănita” acestui sezon, dar nici chiar precum pretinzi tu”, i-au transmis susținătoarele emisiunii concurentei.

Mădălina de la Puterea dragostei
Mădălina de la Puterea dragostei și fostul iubit[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bogdan Mocanu, primele declarații despre revenirea la Puterea Dragostei: „O să mă duc cu Jador!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Bianca Comănici, primele declarații după ce a fost amenințată de Livian: „Nu l-am recunoscut...”

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies