Mădălina Pamfile, gest extrem la „Bravo ai stil! Celebrities” după cearta cu Nicoleta Dragne: „Apără-te dacă ai dreptate!”

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, scandal de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, scandal de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Tensiunile între concurente și replicile acide sunt departe de a se încheia! Noi conflicte apar în ediția de miercuri, 24 noiembrie

Noua ediție „Bravo, ai stil! Celebrities” vine miercuri de la ora 22:30, doar pe Kanal D! Concurentele emisiunii continuă subiectele conflictelor, în prim-plan fiind Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne. Replicile acide sunt departe de a se încheia după eliminarea Ioanei Filimon, astfel că între cele două a început un adevărat război, în urma căruia Pamfile a părăsit platoul. 

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

Nicoleta Dragne
Nicoleta Dragne[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicoleta Dragne și Ruxi Opulenta se înțeleg din ce în ce mai bine!

Cele două concurente au dat semne că este loc de prietenie între ele, astfel că Nicoleta Dragne vine în ediția de miercuri îmbrăcată într-o ținută gândită de Ruxi Opulenta. Decizia a venit în urma unor discuții legate de faptul că Roxana Erdei, cunoscută și sub numele de Ruxi, a fost acuzată că nu își alege singură articolele vestimentare, însă acum a avut șansa de a-și dovedi creativitatea.

Nicoleta: Spuneam că aș vrea ca ea să mă îmbrace o dată.  

Maurice Munteanu: Aaa, te-a îmbrăcat Ruxi?

Raluca Bădulescu: Te-a îmbrăcat Opulență?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ruxi spune ce i-a dezvăluit Nicoleta: „ Bă, m-am enervat rău cu astea, vino să-mi faci o ținută”.

Viviana Sposub: La ea nu m-aș fi așteptat nicio secundă.

Ruxi Opulenta: De ce ridici tonul? Ești agitată sau ce ai?

Citeste si: Gina Pistol a fost înșelată de fostul iubit cu cea mai bună prietenă: „El s-a culcat cu ea, iar eu am aflat...”

Ruxi și Viviana Sposub
Ruxi și Viviana Sposub[Sursa foto: Captură YouTube]

Mădălina Pamfile pleacă din platou după cearta cu Nicoleta Dragne!

Dicuțiile aprinse dintre cele două concurente au pornit de la eliminarea Ionei Filimon, despre care Nicoleta Dragne spune că ar fi primit anumite mesaje înregistrate de la Mădălina Pamfile. Acesta din urmă o acuză că o șantajează, iar mai apoi nu își mai poate controla comportamentul și părăsește platoul emisiunii de modă, spre surprinderea juraților.

Nicoleta Dragne către Mădălina Pamfile: Ai simțit să o faci pe Ioana răspunzătoare de frustrările tale, pe care tu le ai cu publicul de acasă?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viviana: Uneori, cred că întrece o anumită limită.  

Nicoleta Dragne: Vrei să pun vocalele pe care i le-ai dat Ioanei? Ai vrea? N-aș face asta, pentru că nu sunt ca tine. 

Mădălina Pamfile: Acum faci șantaj sau ce?

Nicoleta Dragne: Nu, nu, nu. Aaa, nu poți să duci discuția? Păi apără-te dacă ai dreptate.

 

Citeste si: Viviana Sposub, afirmații neașteptate în Gala „Bravo, ai stil!”. Ce a spus despre Burcea în fața tuturor: „De un 1 an și 3 luni aștept să divorțeze”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cântăreața Dodo a născut! Cum se simte acum proaspăta mămică: „Am fost foarte norocoasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies