Mădălina și George de la Puterea dragostei vor să se căsătorească: „Nu v-am spus?”

Madalina si George
Madalina si George de la Puterea dragostei

Cei doi concurenți de la Puterea dragostei vor să treacă la un alt nivel al relației și să formeze o familie.

Surpriză de proporții pentru fanii Puterea dragostei. După doar o lună de relație, George și Mădălina de la Puterea dragostei sunt pregătiți pentru noul pas al relației lor.

Cei doi s-au dat de gol în cadrul ediției de marți și au spus că își doresc să se căsătorească. Deși și-au oficializat relația în urmă cu puțin timp, fiind presați de către colegii lor, George și Mădălina de la Puterea dragostei vor să formeze o familie, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât ar putea crede cineva.

„Nu v-am spus că ne căsătorim?” s-au dat de gol Mădălina și George marți, în fața colegilor, care au rămas fără cuvinte.

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei! Mai mulți concurenți au făcut dezastru: „S-a certat rău”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru a marca dragostea lor, George de la Puterea dragostei și Mădălina au decis să își tatueze inițialele, iar acest gest i-a înduioșat pe colegii lor, care au vrut să vadă rezultatul final.

Citeste si: Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

De când formează un cuplu, George și Mădălina sunt nedespărțiți, chiar dacă zilele trecute tânăra a plâns cu lacrimi amare din cauza unor afirmații de-ale iubitului său.

Concurenta a fost extrem de afectată de ce a spus iubitul său și s-a plâns prietenelor sale, Mariana și Andrada. Curând, însă, ea a fost împăcată de iubitul său, care este pregătit mai mult ca niciodată să treacă la un alt nivel al relației lor.

Mădălina de la Puterea dragostei a recunoscut că este virgină

Tot zilele trecute, s-a aflat și că Mădălina este virgină, după ce s-a discutat despre acest subiect.

Alexandra a avut un conflict cu Aya și i-a reproșat că o virgină nu se comportă și nu se îmbracă așa cum o face ea, iar Mădălina i-a luat apărarea Ayei și i-a spus că fiecare trebuie să facă ceea ce își dorește. În aceeași discuție, a dezvăluit că și ea este virgină și că se îmbracă exact așa cum simte.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Madalina si George
Madalina si George de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

De cealaltă parte, George a avut parte de un mic scandal, după ce el și Mădălina au dezvăluit că formează un cuplu. În peisaj a apărut Mona, fosta iubită a lui George, care nu se aștepta ca prietena ei din concurs, Mădălina, să formeze un cuplu cu tânărul.

„Eu nu îți voi plăti niciodată cu aceeași monedă, deși, poate, voi avea ocazia.

Deși, poate, vei merita. Dar am încredere că lucrurile se vor regla cumva. Unii numesc asta karma. Deci nu uita că ce oferi ți se întoarce sub o formă sau alta. Mai devreme sau mai târziu”, a scris Mona, fosta iubită a lui George.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Război la "Puterea Dragostei"! Florentina, iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies