Mădălina Urloiu și medicul estetician Frank Stile vor deveni părinți

Mădălina Urloiu și medicul estetician Frank Stile vor deveni părinți
Mădălina Urloiu și medicul estetician Frank Stile vor deveni părinți

Tânăra care a apărut și pe coperta celebrei reviste Playboy urmează să fie mamă, peste numai câteva luni. Tânăra locuiește în Statele Unite, cu soțul său.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai îndrăgite fotomodele din România. Tânăra este însărcinată pentru prima dată și a făcut anunțul cel mare în urmă cu puțin timp.

Mădălina Urloiu și soțul său, doctorul Frank Stile, vor deveni părinți peste numai câteva luni. La doi ani de la nunta în secret, Mădălina Urloiu a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă.

Madalina Urloiu
Madalina Urloiu este insarcinata[Sursa foto: Instagram]

Împreună cu soțul său, Mădălina Urloiu a organizat o petrecere fastuoasă. Cei doi și-au strâns toți prietenii și, prin intermediul unui filmuleț, cei doi le-au dat tuturor vestea cea mare, pe care au ascuns-o timp de câteva luni.
Reacțiile din mediul online nu au lipsit, iar prietenii virtuali i-au asaltat pe viitorii părinți cu mesaje de felicitare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Madalina Urloiu este insarcinata
Madalina Urloiu este insarcinata pentru prima data[Sursa foto: Instagram]

„Felicitari! 😘😘/ Congrats you beautiful couple! ❤️/ Congratulations my beautiful... stunning as always 😍🥰/ Felicitări!! 😍😍/ Beautiful mommy Ohhh! Cat ma bucur pt tine, Madalina! Sarcina usoara 😘”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Citeste si: Irina Deaconescu a ajuns la spital! Tânăra urmează să nască în curând

Mădălina Urloiu și Frank Stile, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni, s-au căsătorit în mare secret în anul 2018.

Citeste si: Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din „Las Fierbinți”, este însărcinată a doua oară

Mădălina Urloiu, de pe coperta revistei Playboy, la brațul celebrului medic

Tânăra originară din Buzău a ajuns și pe celebra copertă Playboy. Pentru o perioadă, Mădălina a fost asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da' buni”. Apoi, aceasta s-a mutat în Statele Unite ale Americii și a început o relație cu medicul estetician.

Frank Stile este recunoscut pentru operațiile sale estetice, iar multe vedete i-au călcat pragul.

În 2018, prietenii săi virtuali au aflat de căsătorie, atunci când Mădălina și-a schimbat numele pe conturile de socializare și a scris că o cheamă Stile acum.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Irina Deaconescu a ajuns la spital! Tânăra a născut o fetiță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies