Magazinele online au pregatit noile colectii de rochii pentru siluete voluptuoase!

Magazinele online au pregatit noile colectii de rochii pentru siluete voluptuoase!
Magazinele online au pregatit noile colectii de rochii pentru siluete voluptuoase!

Magazinele online, colectii de rochii pentru siluete voluptuoase! Uite ce au pregatit!

Noul anotimp a adus cu sine si noile colectii de imbracaminte. Probabil si voi ati asteptat cu nerabdare momentul, pentru a va reinnoi garderoba. Deja suntem in a doua luna de toamna si continua sa apara noi piese vestimentare pentru sezonul rece. Iar dintre toate, pe noi si probabil ca si pe voi, va bucura multitudinea de rochii recent aparute. Si in special magazinele online au lansat colectii noi de rochii marimi mari. Probabil stiti deja ca in magazinele fizice nu prea se gasesc rochii marimi mari deosebite ori sunt la preturi exorbitante.

De aceea v-am pregatit o selectie de cinci astfel de rochii, pe care le puteti comanda online, fara sa va cheltuiti o mica avere.

Animal print este genul de imprimeu care la cativa ani revine in trend si noi nu putem decat sa ne bucuram. Cu toate ca in general nu are o ,,imagine” tocmai buna, daca stiti cum sa il integrati in tinute si daca nu exagerati, va garantam ca o sa arate perfect! Asa ca prima rochie pe care v-o recomandam este Rochia bleumarin cu pliuri si animal print.

Este o rochie office, insa o puteti purta cu succes si la un eveniment de zi, pentru ca arata exceptional. Are o croiala tip clos, iar decolteul rotund este decorat cu animal print, la fel ca si manecile. Fusta prezinta o combinatie interesanta intre animal print si carouri discrete. Noua ne place foarte mult aceasta rochie si speram sa o gasiti si voi speciala.

Nu puteam sa nu va recomandam si o Rochie clos in carouri. Carourile reprezinta trendul pe care l-am asteptat ani de zile sa revina si suntem convinsi ca si voi. Nu doar ca ne aminteste de perioada adolescentina, dar trebuie sa recunoastem ca arata deosebit, indiferent daca vorbim despre rochii pentru evenimente de zi sau de mers la birou. Rochia pe care v-o recomandam este ideala pentru birou, are o croiala tip clos, decolteul este decorat cu un accesoriu auriu tip lantisor, iar carourile sunt rosii, verzi si bleumarin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Unele dintre cele mai apreciate tipuri de rochii sunt cele tip kimono. Desi nu le vedem prea des prin colectiile magazinelor, de fiecare data reusesc sa cucereasca inimile doamnelor si domnisoarelor prin aspectul lor deosebit. De aceea, va recomandam o Rochie kimono verde cu lant argintiu, confectionata din stofa subtire, intr-o culoare deosebita.

Talia este accentuata de un cordon textil, iar fusta este usor conica, pentru a conferi rochiei aspectul de kimono dorit.

Pentru evenimentele de seara sau pentru cele la care vreti sa aveti o aparitie cu adevarat eleganta, va recomandam Rochie din brocard cu pliuri in talie. Este o rochie deosebita, croita in clos, cu talia accentuata de un cordon din acelasi material ca si fusta si cu un decolteu rotund confectionat din tulle negru, care prezinta si un accesoriu deosebit, floral, verde.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Si incheiem seria recomandarilor de astazi cu o Rochie clos bleumarin cu imprimeu floral. Dupa cum puteti observa, imprimeul floral este la mare cautare anul acesta si trebuie sa recunoastem ca arata extrem de bine. Rochia aceasta este perfecta pentru birou si are un aspect deosebit, ca si cand ar fi confectionata din trei piese.

 

La final, am vrea sa stim care dintre rochiile prezentate v-au placut cel mai mult!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies