Magda Pălimariu este însărcinată în șapte luni: „Am avut o perioadă destul de grea”

Magda Palimariu
Magda Palimariu urmeaza sa devina mama in august

În urmă cu puțin timp, Magda Pălimariu a anunțat că urmează să devină mamă pentru prima dată. Ce se întâmplă cu ea.

Vestea că Magda Pălimariu este însărcinată pentru prima dată i-a luat pe mulți prin surprindere. Frumoasa prezentatoare TV a ascuns timp de 7 luni această veste, iar în luna august va deveni mamă pentru prima dată.

Magda Pălimariu s-a căsătorit în urmă cu câteva luni și s-a mutat din România pentru a-i fi aproape soțului său. În plus, a dezvăluit că ia o pauză și de la televiziune, iar acum a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa personală.

Citeste si: Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. Magda Pălimariu s-a căsătorit

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul.

Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”, a declarat Magda pentru revista Viva. De asemenea, Magda a dezvăluit că va avea un băiețel.

Magda Palimariu
Magda Palimariu este insarcinata in sapte luni[Sursa foto: Instagram]

Magda Pălimariu: „Am avut o perioadă destul de grea”

Sarcina nu a fost deloc simplă până acum, dar Magda zâmbește fericită și abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe.

„Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.

(râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”

Citeste si: Magda Pălimariu și-a deschis sufletul: a vorbit despre viața de după divorț

În plus, prezentatoarea TV a dezvăluit că a ales trei variante pentru numele copilului, însă își dorește să fie o surpriză, așa cum s-a întâmplat și cu sarcina, așa că probabil după naștere vom afla cum îl cheamă pe

băiețel.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme! Vedeta a cerut ajutor pe Instagram: „Nu știu ce să fac. Cineva să mă ajute!”

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies