Magda Vasiliu, din nou singură, la patru ani de când a părăsit România!

magda vasiliu relatie
Magda Vasiliu este din nou o femeie singură

Magda Vasiliu a părăsit România în urmă cu patru ani împreună cu băiețelul și iubitul. Acum, vedeta este din nou singură.

Magda Vasiliu a luat decizia de a se muta în Italia în urmă cu patru ani, atunci când a aflat că fiul ei este bolnav de cancer. Prezentatoarea TV l-a avut alături și pe iubitul ei de atunci, de care între timp s-a despărțit.

Magda Vasiliu, din nou singur, la 4 ani de când a părăsit România

Magda Vasiliu a părăsit România acum 4 ani, atunci când a aflat că fiul ei este bolnav de cancer.

Recent, cel mic a avut un accident de bicicleta, iar vedeta a trecut printr-o spaimă de nedescris.

"Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa”, a declarat Magda Vasiliu.

Citeste si: Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți pentru prima oară!

magda vasiliu singura
Magda Vasiliu a plecat din România atunci când a aflat de boala fiului ei[Sursa foto: Facebook Magda Vasiliu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Întrebată fiind cine îi este alături în momentele grele, Magda Vasiliu nu a menționat absolut nimic despre iubitul ei, cel care i-a stat totuși alături atunci când cel mic avea nevoie de sprijin.

„Îmi sunt prietenii, sora mea, mama. Este greu, dar ne descurcăm. Ce a fost mai dificil sper eu că a trecut. Iar tăria lui Vlad m-a făcut și pe mine mult mai puternică”, spune Magda Vasiliu.

Citeste si: Vedeta din Harry Potter, Afshan Azad, și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!

Magda Vasiliu ține cont de oamenii care o apreciază și postează atunci când are timp pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Acum cinci minute îmi suna interfonul.

Ies la poartă în halat și dau nas în nas cu o mașină de carabinieri. Mă întreabă daca sunt mama minorului transportat cu elicopterul la Roma. «Cum se simte copilul?» Le spun că acum e bine, că ieri am fost externați. Mi-au luat numărul de telefon și ma vor suna pentru a merge la sediul lor ca sa completez niste hârtii.

magda vasiliu singura
Magda Vasiliu și-a luat viața în propriile mâine și a părăsit România în urmă cu patru ani[Sursa foto: Facebook Magda Vasiliu]

Toată experiența asta cu Vlad mi-a întărit ideea că nu mă pot întoarce în România.

Ambulanța chemată imediat după căzătură a ajuns instant, la spitalul din Viterbo îl așteptau cu totul pregatiți au calmat durerile imediat, au chemat anestezist care l-a adormit pentru radiografie. I-au vorbit non-stop explicându-i ca e în regulă, că va fi bine. Doi infirmieri l-au întrebat cu ce echipă de fotbal ține și dacă are prietenă. 

Nu mai spun de profesionalismul celor cu elicopterul. La aterizarea la Roma, pe lângă ambulanța care l-a preluat pe Vlad, era încă o autospecială a pompierilor, iar salvarea noastră a fost escortata de o mașină a carabinierilor până la Bambino Gesu, deși Roma,

fiind zonă roșie, era oricum goală la orele la care am ajuns noi. De Bambino Gesu e inutil să mai spun ceva, pentru că despre profesionalismul, empatia și grija față de pacienți am mai scris. Medicii de aici au fost și sunt mereu salvatorii copilului meu. Așa că, chiar dacă am momente când mă gândesc să mă întorc în România, nu am cum… Pentru că nu știu când România va avea astfel de mecanisme care să funcționeze perfect în condiții de urgența maximă. Mai avem mult până departe…”, scria Magda Vasiliu pe Facebook.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alexandra de la Puterea dragostei, criză de gelozie! „Mariana îl pupă doar pe Codruț!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies