Magicianul Robert Tudor e pro-alaptare! Cum si-a fotografiat sotia si baietelul

Magicianul Robert Tudor e pro-alaptare! Cum si-a fotografiat sotia si baietelul
Magicianul Robert Tudor e pro-alaptare! Cum si-a fotografiat sotia si baietelul

Magicianul Robert Tudor a devenit cunoscut dupa ce a participat la un show de talente. Acum sustine spectacole chiar si in strainatate si este vedeta tv.

Magicianul are si o familie frumoasa cu care se mandreste. De altfel, Robert Tudor a facut anuntul ca va deveni tata chiar la televizor. El are acum un baietel de un an si jumatate, iar sotia magicianului inca alapteaza.



Tudor este una dintre putinele vedete de sex masculin care a luat pozitie in campania “pro-alaptare” si le sustine pe femeile care s-au fotografiat alaptand in public.

“Pentru fericirea copilului meu si a sotiei mele, pe care o vad zi de zi, sunt total pro alaptare. Si mai mult decat fericire, am vazut ca alaptatul inseamna liniste, mangaiere, hrana, somn si sanatate”, a scris Robert Tudor pe pagina lui de socializare, unde a postat si o fotografie cu sotia sa cu baietelul la san.


 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dureros! "Testamentul" lasat de Denisa Raducu: "Nu vreau sa ma plangeti, ca tristetea nu imi place! La cruce nu vreau lumanare! Sa imi cante lautarii, sa nu purtati haine cernite"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies