Mai are Patrick vreo șansă în fața Denisei? Ce spune tânăra despre cum ar vrea să fie partenerul ei de viață? „Dacă vine scânteia, aia este.”

Mai are Patrick vreo șansă în fața Denisei? Ce spune tânăra despre cum ar vrea să fie partenerul ei de viață? „Dacă vine scânteia, aia este.”
Mai are Patrick vreo șansă în fața Denisei? Ce spune tânăra despre cum ar vrea să fie partenerul ei de viață? „Dacă vine scânteia, aia este.”

Denisa a vorbit despre cum ar vrea să fie partenerul ei de viață și dacă Patrick ar avea vreo șansă la ea. Declarațiile făcute în discuția cu Bogdan.

Patrick și Denisa au avut, zilele trecute, o discuție în camera roșie. Tânăra a vorbit și cu Bogdan tot în camera roșie, acolo unde au lămurit că între ei nu poate să existe nimic mai mult decât o prietenie. Acum, cei doi s-au întâlnit pe terasă și au avut o altă discuție cu privire la interesul ei față de băieți în momentul de față. Bogdan a întrebat-o dacă mai are Patrick vreo șansă la ea, știind că Alexandra este scoasă din această schemă, dar ea a spus că nu are niciun interes față de el și nici față de un alt

băiat, iar pentru acest motiv așteaptă un nou concurent.

Bogdan: Mai ai un interes în momentul de față pentru Patrick, știind că nu are nicio șansă cu Alexandra?

Denisa: Nu. Nu am niciun interes acum față de el.

Bogdan: Și de niciun al băiat?

Denisa: Nu.

De aceea în momentul de față aștept băiat nou.

Cum își dorește Denisa să arate băiatul potrivit pentru ea

Citește și: Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bogdan și Robi
Bogdan și Robi[Sursa foto: Captură Video Kanal D]

Citește și: Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Bogdan a întrebat-o și cum vrea să arate băiatul potrivit pentru ea, iar tânăra a fost deschisă și a spus că își dorește să fie empatic, glumeț și vorbăreț.

Tânărul a fost interesat să știe dacă ea caută un tipar care să fie opusul ei, iar Denisa și-ar dori să fie undeva la mijloc. Chiar dacă acum spune că nu caută un anumit tipar de băiat, crede că important este să se înțeleagă și să vină acea scânteie. Chiar dacă poate este total opusul ei sau a ceea ce își dorește pe moment, dacă există o scânteie, crede că este suficient.
Bogdan a ținut să o întrebe și ce zodie și-ar dori să fie partenerul ei, însă aceasta a spus că nu contează acest aspect.

Bogdan: Și cum vrei să arate băiatul potrivit pentru tine?

Denisa: Asta am vorbit și cu Patrick la camera roșie. Nu știu, să fie empatic, glumeț, vorbăreț. Nu știu, să fie așa.

Bogdan: Să fie opusul tău?

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Denisa: Și, și.

Nu caut neapărat un opus, un tipar să zicem, atâta timp cât ne înțelegem bine și vine scânteia, poate e total opus de ceea ce zic eu, dar dacă vine scânteia, aia este.

Bogdan: Ce zodie?

Denisa: Nu contează zodia.

Denisa
Denisa[Sursa foto: Captură Video Kanal D]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alexandra și Gagea, discuție în camera roșie. Tânăra i-a povestit ce joc a făcut cu băieții. „Acum suntem liniștiți, totul este ok, dar parcă văd că mâine o luăm razna.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies