„Mai bine nu mă mărit, decât să arăt așa” Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă

„Mai bine nu mă mărit, decât să arăt așa” Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă
„Mai bine nu mă mărit, decât să arăt așa” Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă

Iubita lui Vlad Gherman s-a afișat într-o ipostază neașteptată, care a stârnit amuzamentul fanilor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. După despărțirea de Cristina Ciobănașu, alături de care a trăit o frumoasă și lungă poveste de dragoste, Vlad Gherman s-a afișat alături de colega sa de platou, Oana Moșneagu.

Relația dintre cei doi a evoluat rapid, iar la scurt timp de când au anunțat că sunt împreună, cei doi îndrăgostiți s-au mutat în aceeași casa.

Acum fanii sunt curioși să afle dacă Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor face pasul cel mare și când va avea loc fericitul eveniment.

Oana Moșneagu și-a surprins fanii pe rețelele sociale

Citește și: ”Ne sfătuim în privința anumitor lucruri.” Vlad Gherman, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Cristina Ciobănașu

Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă
Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă[Sursa foto: Instagram]

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu ei doi, cu activitățile din viața de zi cu

zi sau de pe platoul de filmat. Mai mult decât atât, spre deliciul fanilor, cei doi îndrăgostiți nu contenesc să se tachineze reciproc, postând poze și filmulețe haioase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ultima postare a Oanei Moșneagu pe contul său de TikTok a luat însă fanii prin surprindere. Vedeta s-a afișat în rochie de mireasă, iar internauții au reacționat imediat, adresându-i felicitări.

Nu este vorba totuși de o rochie de mireasă reală, ci despre un filtru foarte popular pe rețelele sociale. Un urmăritor a fost impresionant de apariția actriței și i-a spus că a câștigat acest trend de pe TikTok.

Oana Moșneagu, prin umorul său caracteristic, s-a grăbit să-i răspundă: «Pe locul 1 la „mai bine nu mă mărit, decât să arăt așa”, nu?».

Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă
Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă[Sursa foto: Captură TikTok]

Vlad Gherman, pregătit să devină tată

Citește și: ”Să ne trăiască!” Oana Moșneagu a dat vestea cea mare! Actrița a anunțat pe rețelele de socializare că a apărut un nou membru în familia ei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă
Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă[Sursa foto: Instagram]

Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu au anunțat încă dacă se vor căsători sau nu, iar filmulețul de pe pagina actriței a fost doar o glumă pe care fanii au apreciat-o, oferindu-i multe reacții.

În schimb, în cadrul unei emisiuni, actrița a dezvăluit că partenerul său de viață își dorește un copil, dar momentan amândoi se axează pe dezvoltarea din punct de vedere profesional.

Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își doreșe (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria. Despre asta am vorbit, dar având în vedere că suntem așa pe un plan ascendent amândoi, vreau să mă bucur, să mă joc cât pot .”, a declarat Oana Moșneagu în cadrul unei emisiuni.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies