Mai mulţi bărbaţi celebri au sunat-o pe Alina Pană după ce au văzut ACESTE poze ! Incredibil cum poate să arate "războinica" dezbrăcată!

Mai mulţi bărbaţi celebri au sunat-o pe Alina Pană după ce au văzut ACESTE poze ! Incredibil cum poate să arate
Mai mulţi bărbaţi celebri au sunat-o pe Alina Pană după ce au văzut ACESTE poze ! Incredibil cum poate să arate "războinica" dezbrăcată!

Alina Pană, poze sexy făcute de iubitul ei! Uite cum arată superba spotivă!

Alina Pană este, fără îndoială, nu doar una dintre cele mai sexy foste concurente de la Exatlon, ci şi una dintre cele mai frumoase femei din România. "Războinica" are un chip superb şi un corp perfect, iar în imaginile de mai jos veţi vedea că este una dintre puţinele urmaşe ale Evei care au fost ocolite de "buclucaşa" celulită.

Şi trebuie să vă mai spunem ceva! De când are o relaţie, protagonista noastră radiază de fericire şi zâmbeşte încontinuu, semn că este cu adevărat împlinită.

Citeste si: Cât poate fi de sexy! Imagini care taie respirația! Kiki de la Exatlon, transformare INCREDIBILĂ

Ce spune Alina Pană despre iubitul ei?

Nu mai sunt la vârsta la care, dacă cineva mă abordează, să îmi și dedic timpul pentru el, să ne vedem. Am fost abordată, e adevărat, de mai mulți bărbați cunoscuti, dar nu sunt chiar așa ușor de impresionat și nu ne-am văzut.

M-am mai documentat și eu pe internet (râde, n. red.), dar am spus "pas" la fiecare invitație ”, ne-a recunoscut Alina Pană cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Doar că, pare-se, de curând Alina Pană s-a răzgândit cu privire la viața de ”burlăciță” și acum are un iubit.

”Da, am un iubit. Ne cunoaștem de 17 ani și... acum s-a legat. Nu pot să spun prea multe despre el, momentan, suntem la început. Da, m-am lăsat cucerită”, ne-a explicat senzuala Alina Pană. Mai mult decât atât, recunoaște frumoasa Războinică, cei doi au devenit un cuplu fără să aibă, neapărat, o mulțime de gesturi romantice.

Citeste si: Poveste de dragoste între războinici la Exatlon! Totul s-a întâmplat la întoarcerea în România! Mihaela Popescu s-a mutat deja cu jandarmul Cosmin Marin!

Nu, nu mă cucerește un bărbat cu flori sau întâlniri romantice. Mă cucerește cu felul lui de a fi, iar el a reușit asta, m-am lăsat cucerită ”, ne-a mai explicat, râzând, Alina Pană, precizând însă că nu este îndrăgostită până peste cap de respectivul bărbat.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies