Mai mulți concurenți Survivor România au încălcat regulamentul: „Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea”

Daniel Pavel
Daniel Pavel a anunțat că se vor lua măsuri dure

După aproape 4 luni de competiție, mai mulți concurenți de la Survivor România au încălcat regulamentul. Dan Pavel a anunțat că vor fi luate măsuri.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a anunțat că un nou concurent se va alătura uneia dintre echipele din Republica Dominicană, după ce Cătălin Moroșanu s-a accidentat și a fost nevoit să plece acasă. În plus, a făcut un anunț șoc despre ce a au făcut concurenții în spatele camerelor.

Daniel Pavel: Am să îl invit pe noul concurent al marii aventuri Survivor să se alăture nouă!

În plus, Daniel Pavel a anunțat că doi dintre concurenți au încălcat regulamentul, iar împotriva lor vor fi luate măsuri.

Daniel Pavel: Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Albert de la Survivor a fost din nou nominalizat

La Consiliul de duminică, 18 aprilie, încă un concurent va părăsi competiția. În ediția de sâmbătă seara, Albert Oprea a fost nominalizat de către colegii săi, iar votul acestora l-a uimit. Concurentul nu se aștepta să fie din nou nominalizat.

Albert Oprea
Albert Oprea a fost nominalizat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

„Am mai fost nominalizat.

De data aceasta a fost ca o palmă și așa trebuie să o iau. Trebuie cumva să-mi găsesc echilibrul de care spun, altfel deznodământul va fi acela la care se gândește toată lumea. Nu mai pot sta mult aici dacă nu dau randament. O s-o iau ca pe o palmă pentru că trebuie să fac ceva cu mine cât mai repede.

Citeste si: Zanni de la Survivor România a desființat-o pe Andreea Antonescu! "Cât de nesimțită era Antoneasca! Nu dau doi bani pe cine ești tu! Pa! Acasă!"

Știu că pot, tocmai de-asta n-am spus că vreau acasă. Trebuie să nu mai pun atât de multă presiune, să fiu mai relaxat. O să stau să mă gândesc și în următoarele zile la această nominalizare”, a declarat Albert Oprea imediat ce a fost nominalizat din nou de către colegii lor.

Daniel Pavel: Concurentul pentru care visul Survivor România se oprește acum și aici este…



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies