„Mai sunt momente grele și e normal să fie așa!” Laura Cosoi a vorbit despre viața de cuplu cu trei copiii! Ce dificultăți întâmpină vedeta și soțul ei

„Mai sunt momente grele și e normal să fie așa!” Laura Cosoi a vorbit despre viața de cuplu cu trei copiii! Ce dificultăți întâmpină vedeta și soțul ei
„Mai sunt momente grele și e normal să fie așa!” Laura Cosoi a vorbit despre viața de cuplu cu trei copiii! Ce dificultăți întâmpină vedeta și soțul ei

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au unit destinele în anul 2015, iar dragostea dintre cei doi s-a dovedit a fi mai puternică decât orice.

Odată cu trecerea timpului aceștia au adus pe lume trei copii, de care sunt tare mândri.

Cei doi îndrăgostiți sunt destul de discreți când vine vorba despre viața lor de familie, iar cei de acasă își pun des întrebări despre cum au reușit să aibă o relație atât de echilibrată și puternică.

Citește și: „Desigur că am ieșit negativ. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor!” Ce a mărturisit Smiley, după ce i-a fost luat permisul de conducere

Laura Cosoi a vorbit despre viața de cuplu cu trei copii

Laura Cosoi este o persoană sinceră, motiv pentru care a dat un răspuns cât se poate de onest. Actrița a mărturisit că nu există niciun secret care le ține iubirea în viața, ci este important felul în care interacționezi cu cel de lângă tine și interesele comune.

Laura Cosoi subliniază că, în esență, iubirea este pilonul central al oricărei relații funcționale, dar acesta nu este singurul ingredient esențial.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu știu dacă există o rețetă (nr. a relației perfecte), dar pot spune că esențială e iubirea. Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa.

Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngâdui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil”,   a spus Laura Cosoi, la un post de televiziune.

Ce a mai adăugat Laura Cosoi despre relația cu soțul ei

Vedeta a mai menționat că, deși pare că relația lor este perfectă și ușor de menținut, realitatea este departe de această percepție, mai ales în contextul în care au devenit părinți.

Cu toate acestea, amândoi depun eforturi constante pentru a fi doi părinți implicați și prezenți în viața fiecărei micuțe, dar și pentru a-și menține și dezvolta pasiunea și legătura lor romantică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Se schimbă dinamica, dar viața noastră nu s-a schimbat foarte mult la primii copii. Apoi la al treilea deja da, pentru că ești cu copiii non-stop. Noi suntem mereu cu ei, nu facem nimic fără ei și e cam greu să te regăsești în afara familiei, dar face eforturi, iar eforturile par că dau roade, deci e bine”,   a mai spus actrița.

Citește și: Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actrița a avut un eveniment important în familie



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Nu pot să fiu convinsă!” Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies