„Mai sunt și situații de genul ăsta.” Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii. Ce a postat soția lui Mădălin Ionescu în mediul online

„Mai sunt și situații de genul ăsta.” Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii. Ce a postat soția lui Mădălin Ionescu în mediul online
„Mai sunt și situații de genul ăsta.” Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii. Ce a postat soția lui Mădălin Ionescu în mediul online

Cristina Șișcanu este o femeie împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Vedeta are o carieră de succes pentru care a muncit foarte mult timp, și trăiește o poveste frumoasă de iubire cu Mădălin Ionescu.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 12 ani și au o fiică de care sunt foarte mândri și pe care o iubesc foarte mult, pe nume Petra.

Citește și: ”A fost întrebată, știa de situație.” Cristina Șișcanu, dezvăluiri neștiute despre divorțul dintre soțul ei, Mădălin Ionescu, și fosta lui parteneră de viață

Cristina Șișcanu și-a alarmat admiratorii

Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii
Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu este destul de activă pe rețelele de socializare și are foarte multe persoane care o urmăresc și îi sunt alături. Recent, a postat un clip video, în urma căruia și-a îngrijorat toți fanii, deoarece ochiul ei era foarte vânăt.

Prezentatoarea le-a povestit internauților că ghinionul nu îi mai dă pace, deoarece, în urmă cu două zile s-a lovit cu ochiul de colțul mesei, iar durerea a fost atât de puternică încât i-a fost greu să pună gheață pe lovitură.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vedeta a reușit să acopere cu fard la filmări, dar când este nemachiată, se vede. Durerea a fost foarte puternică la început, dar prezentatoarea TV se reface.

„N-am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc.Da,

am o vânătaie la ochi. Este de acum două zile, nu a trecut, pentru că nu mi-am pus gheață imediat după accident. M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă, nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci pe moment, e ceva... am simțit că îmi explodează capul. În fine, nu mi-am pus gheață imediat pentru că mă durea atât de tare locul acela că nu suportam nimic.
Am reușit la filmări să acopăr cu fard, dar acum fiind nemachiată se vede. Da, nu m-am simțit prea bine astăzi, mi-am făcut treburile pe laptop stând întinsă pe canapea. Mă rog, mai sunt si situații de genul ăsta, dar acum mă simt mai bine”
, a explicat Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii
Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dezvăluiri despre începutul relației lor

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut atunci când bărbatul prezenta o emisiune TV, iar ea se angajase ca reporter pentru acea emisiune. În perioada aceea, el era căsătorit, dar relația dintre el și fosta lui soție se terminase de mult timp.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cei doi s-au îndrăgostit și au decis să formeze un cuplu, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se bucură de o familie frumoasă.

„El era căsătorit cu acte. Pe vremea aceea, divorțul nu se făcea ca acum, la notar. Dacă mai existau și copii, iar era un termen de gândire impus prin lege. Chiar dacă cei doi își doreau să divorțeze, ei trebuiau să aștepte că poate se răzgândesc.

Noi ne-am îndrăgostit, că altfel nu ne luam. Nu a fost un amantlâc absolut deloc”, a precizat Cristina Șișcanu, potrivit Ego.

Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii
Cristina Șișcanu și-a speriat toți fanii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi-am dat seama.” Gestul făcut de Cristina Șișcanu care a lăsat-o pe Paula Seling fără cuvinte. Soția lui Mădălin Ionescu a păstrat ani buni secretul



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mă enervează că-mi vine și să plâng.” Cristina Șișcanu, încercată de emoții. Ce schimbare va face cât de curând

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Valul de căldură se extinde în România! Meteorologii anunță cod galben de caniculă luni și marți

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies