„Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama

„Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama
„Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama

Simina Loica și Alex Zănoagă au ajuns la inima publicului, după ce au participat la emisiunea ,,Puterea Dragostei”. Tot în cadrul competiției s-au îndrăgostit foarte tare unul de celălalt, iar ulterior au format un cuplu în afara concursului.

Simina Loica a rămas însărcinată, iar în momentul de față are un băiețel în vârstă de doi ani și jumătate cu fostul partener. Bruneta a fost întrebată de către fanii săni dacă s-ar mai vedea mamă. Iată ce răspuns a dat, pe rețelele de socializare.

Citeste si: „Am ridicat tonul la ea”. George Zănoagă, primele declarații după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Simina Loica

Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă mai vrea un copil

Din păcate, relația Siminei Loica cu Alex Zănoagă nu a durat foarte mult timp, iar după o perioadă în care au încercat să își rezolve problemele în cuplu, și-au anunțat divorțul.

Cei doi au luat-o pe drumuri separate, cu toate că au un copil împreună.

După puțin timp de la despărțire, Simina Loica a format un cuplu cu Alex Bobicioiu, doar că lucrurile au devenit complicate și de această dată.

Cei doi s-au certat și s-au împăcat de foarte multe ori, cu toate că au declarat că au planuri mari de viitor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Simina Loica este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate foarte mare, iar fanii ei o susțin cu adevărat. Un internaut a întrebat-o pe frumoasa brunetă dacă își mai dorește un copil, iar răspunsul ei a fost nu.

Simina Loica, despre copil
Simina Loica, despre copil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Alex Zănoagă și-a refăcut viața

Alex Zănoagă este fericit și a reușit să își refacă viața. De câteva luni este împreună cu o tânără, iar relația pare a fi una serioasă, deoarece actuala fostului concurent de la ,,Puterea Dragostei” l-a cunoscut deja pe Dominic, fiul lui și al Siminei Loica.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

El a spus că are o iubită nouă și că este cu o fată de două luni și jumătate. Se consideră fericit, iar relația lor amoroasă a început pe internet.

„Da, am o iubită nouă. Sunt cu o fată de două luni, două luni jumătate, cam așa. Sunt fericit! Am cunoscut-o pe internet, ea mi-a scris prima. Îl cunoaște pe Dominic, îl place foarte mult.

Ea nu prea își dorește copii, dar când l-a văzut pe Dominic, lucrul ăsta s-a schimbat.  A zis că îi place foarte mult zâmbetul lui și că are el ceva al lui. Am fost toți trei la o piscină din București și la un loc de joacă și cam atât. Am prins decât vreo două weekend-uri cu ea.", a declarat Alex Zănoagă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Alex Zanoaga
Alex Zanoaga[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Duel între Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu. Ce schimb de replici au avut



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies