Maia Morgenstern vorbește despre poveștile sale de dragoste! „Am enorm de mult respect și recunoștință față de fiecare poveste de dragoste a vieții mele.”

Maia Morgenstern vorbește despre poveștile sale de dragoste! „Am enorm de mult respect și recunoștință față de fiecare poveste de dragoste a vieții mele.”
Maia Morgenstern vorbește despre poveștile sale de dragoste! „Am enorm de mult respect și recunoștință față de fiecare poveste de dragoste a vieții mele.”

Actrița este de părere că în viață există mai multe iubiri.

Maia Morgenstern, una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de film, radio, scenă, televiziune și voce de la noi din țară, a trecut de-a lungul vieții prin numeroase experiențe, ajungând să învețe câte ceva din toate acestea. Astfel, actrița nu regretă întâmplările din viața sa și nici oamenii care au făcut parte pentru o perioadă din viața sa, ajungând să învețe câte ceva de la fiecare experiență și de la fiecare om care a trecut prin viața sa.

Din punct de vedere personal, Maia Morgenstern a fost binecuvântată cu cele mai frumoase daruri, copiii săi. Actrița a fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost Claudiu Istodor, un actor român. Cei doi au împreună un fiu, Tudor Aaron Istodor, care este de asemenea actor. Al doilea soț al Maiei Morgenstern a fost medicul Dumitru Băltățeanu, cu care are două fiice, Isadora și Ana.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre poveștile de iubire din viața sa.

Maia Morgenstern nu regretă nicio poveste de dragoste

Citește și: Maia Morgenstern, un exemplu de profesionalism! Actrița a jucat chiar și cu doi oameni în sală! „Pentru cine facem noi ceea ce facem? Suntem de trebuință? Dureroasă întrebare.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Maia Morgenstern vorbește despre poveștile sale de dragoste
Maia Morgenstern [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Maia Morgenstern nu se consideră o mamă bună! Actriță a dezvăluit că a pus cariera pe primul loc! „N-am fost o fiică bună, n-am fost o mamă bună. Timpul e limitat.”

Actrița susține că este recunoscătoare pentru fiecare poveste de dragoste pe care a avut-o, chiar dacă aceasta s-a terminat și i-a provocat la un moment dat tristețe.

Maia Morgenstern a avut amintiri frumoase alături de fiecare bărbat din viața sa, pe care le prețuiește și de care este profund recunoscătoare. Mai mult decât atât, vedeta este de părere că există mai multe iubiri în viața fiecărui om.

 „ Am avut povești de dragoste frumoase în viața mea. Am enorm de mult respect și recunoștință față de fiecare poveste de dragoste a vieții mele.

Aceste povești m-au modelat, mi-au adus bucurie și tristețe, au sculptat în mine încă o fațetă. Sunt profund recunoscătoare fiecărei amintiri. Aș fi nedreaptă față de cineva sau față de altcineva. Eu nu cred că există o singură iubire în viață .”, a spus Maia Morgenstern.  

Maia Morgenstern vorbește despre poveștile sale de dragoste
Maia Morgenstern [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru viitoarea noră. “O să fiu cea mai cool soacră, dar dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, dispare.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Marinela Chelaru explică de ce a rămas fără permis de conducere: ”Le e frică să mi-l reînnoiască”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies