Majda de la Survivor, în doliu: „Când am plecat era răcit...”

Majda de la Survivor
Majda de la Survivor este în doliu

Majda de la Survivor trece prin cele mai grele momente din viața sa. Pe cine a pierdut îndrăgita Faimoasă.

Majda de la Survivor România este în doliu! Frumoasa vedetă trece prin momente cumplite, după ce una dintre cele mai importante persoane din viața sa s-a stins din viață.

Faimoasa de la Survivor a trăit un adevărat șoc la întoarcerea din Republica Dominicană. La revenirea în România, Majda de la Survivor a primit o veste care a devastat-o.

Cumnatul său a murit în timp ce ea ce afla în Republica Dominicană.

Pentru a o proteja, familia a considerat că este mai bine să nu îi dea această veste, pentru a nu-i periclita performanțele în concurs.

Citeste si: Diana Bulimar trăiește o nouă poveste de dragoste! Cum arată noul iubit?

„Din păcate așa este, am pierdut un membru al familiei, era foarte tânăr. Când am plecat era răcit, când m-am întors nu mai era în viață.

E foarte greu, dar trebuie să fim puternici și să acceptam ce ne dă Dumnezeu să ducem”, a dezvăluit Majda pentru Click.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, fosta Faimoasă a vorbit și despre parcursul său în emisiune, dar și despre cine crede că va câștiga concursul de supraviețuire.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor 2021 s-a accidentat. Faimosul nu mai are voie să intre în joc

Majda de la Survivor
Majda de la Survivor a pierdut o persoană apropiată[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Din punctul meu de vedere există două echipe Faimoși și Războinici. Nu cred că există favoriți în competiție, există favoriți ai publicului. La fiecare consiliu există câte un favorit din fiecare tabără. Este greu să spui cine va câștiga, sunt mulți factori necunoscuți.

Cred că va câștiga cel mai bun și cel mai autentic”, a mai spus vedeta.

Cât despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele lun i, Majda are mare grijă la alimentație și, ușor-ușor încearcă să își revină. În plus, toată experiența a schimbat-o.

„O schimbare în viața mea! Îți dai seama cât de puternic ești în situții limită, cât de important este să rămâi cu iubire în inimă când nu ai nimic și stresul e mare, când foamea poate scoate tot ce e mai urât din oameni.

Am înțeles după această aventură că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi liniștit. Am venit cu semne care îmi vor rămâne. În prezent, am câteva probleme de sănătate, fac recuperare pentru gleznă și voi incepe un program de detox. Urmează să merg, din nou, la un consult”, a mai dezvăluit Majda.

Sursa: click.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies