„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat, toate panourile de informare erau roșii, oamenii disperați.” Dan Badea a fost pentru puțin timp blocat în Istanbul alături de soția sa

„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat, toate panourile de informare erau roșii, oamenii disperați.” Dan Badea a fost pentru puțin timp blocat în Istanbul alături de soția sa
„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat, toate panourile de informare erau roșii, oamenii disperați.” Dan Badea a fost pentru puțin timp blocat în Istanbul alături de soția sa

Mai multe vedete de la noi din țară au fost în Israel în momentul în care au izbucnit bombardamentele.

Pe lângă nume cunoscute precum Ruby, Ana Baniciu și Raluka, Dan Badea și soția lui au împărtășit pe platformele de socializare experiența lor în mijlocul evenimentelor de teroare și au dezvăluit că se aflau în Israel în momentul declanșării conflictului armat.

Aceștia au fost martorii neașteptatului conflict militar, care a avut un impact semnificativ asupra planurilor lor inițiale de a se bucura de o vacanță sau momente de relaxare în țara din Orientul Mijlociu.

Citește și: “De fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva” Lora vorbește despre marele pas alături de Ionuț Ghenu

Cuplul a avut parte de o vacanță neplăcută

Cunoscutul comediant și partenera lui de viață au călătorit în Israel cu entuziasm pentru a participa la concertul extraordinar susținut de Bruno Mars la Tel Aviv.

Cu toate acestea, ceea ce era planificat ca o experiență muzicală plină de bucurie s-a transformat într-o aventură dramatică, atunci când au fost prinși în mijlocul unui conflict armat. Dimineața trecută, Dan și Mădălina Badea au fost brusc treziți de alarmele cu sirene care au răsunat puternic și care au anunțat o amenințare reală.

„Aseară în Tel Aviv era liniște… de dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului, se auzeau sirenele antirachetă! Concertul Bruno Mars, pentru care venisem și era programat în seara asta, s-a anulat, în

20 de minute s-a declarat stare de război în Israel”, a povestit Mădălina Badea pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cei doi au reușit să prindă bilete spre Iași, însă zborul s-a anulat ulterior.

Cei doi au făcut tot posibilul să plece din Israel

Situația tensionată din Israel s-a înrăutățit tot mai mult, iar constatând cât de periculos este să rămână în țară, Dan Badea și soția lui au luat decizia de a se îndrepta către aeroport pentru a căuta orice modalitate de a pleca, indiferent de destinație, cu scopul principal de a se pune la adăpost și de a se distanța de conflictul în desfășurare.

Mădălina Badea a relatat scenele tulburătoare pe care le-a observat în aeroport, unde oameni disperați se străduiau să părăsească țara în mijlocul haosului generat de bombardamente.

Aici, zborurile erau întrerupte și anulate într-o măsură considerabilă, în timp ce cele care erau încă în funcțiune erau ocupate în totalitate de numărul semnificativ de persoane care încercau să fugă din zona periculoasă.

„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat, toate panourile de informare erau roșii, oamenii disperați să plece oriunde, oameni care și-au abandonat bagajele! Am luat-o din ghișeu în ghișeu și am reușit să găsim bilete spre Dubai după foarte multe refuzuri, avioanele erau pline(cele care au mai rămas).

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum suntem în avion după mai multe amânări ale zborului! Doamne ajută! Sa fugi de război este ceva ce nu dorim nimănui niciodată!”, a mai transmis soția lui Dan Badea în mediul online.

Mădălina Badea a mărturisit că ea și Dan Badea au ajuns în Dubai în siguranță, dar au lăsat în urmă oameni blocați în mijlocul conflictului armat. A menționat că Tel Aviv a fost din nou ținta unor atacuri cu rachete, iar închiderea spațiului aerian s-a produs foarte scurt timp după ce au decolat. Ea a apelat la rugăciuni și gânduri bune pentru cei care rămân în Israel, exprimându-și îngrijorarea pentru situația dificilă cu care se confruntă aceștia.

„Noi am ajuns cu bine în Dubai dar în spate au rămas oameni prinși în război. Tel Aviv a fost din nou atacat cu rachete și spațiul aerian s-a închis la nici o oră după ce noi am decolat. Să ne rugăm pentru ei!”, a conchis Mădălina Badea.

Citește și: Dupa trei ani de la divort, Lora a marturisit adevaratul motiv din cauza caruia s-a despartit de Dan Badea! Fostul ei sot o batea si i-a interzis sa....



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mocirla pe care ea a creat-o!” Lora, atac dur la adresa Doiniței Oancea, după ce actrița a redeschis subiectul despre relația ei cu Ionuț Ghenu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies