„Mama a plecat de acasă imediat după ce am externat-o de la Institutul de Psihiatrie. Suferă de o tulburare psihică gravă.” Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama!

„Mama a plecat de acasă imediat după ce am externat-o de la Institutul de Psihiatrie. Suferă de o tulburare psihică gravă.” Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama!
„Mama a plecat de acasă imediat după ce am externat-o de la Institutul de Psihiatrie. Suferă de o tulburare psihică gravă.” Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama!

Elena Bărănceanu a dispărut în urmă cu 20 de zile zile, în data de 20 iulie 2023. Fiul femeii își caută cu disperare mama.

Ștefan Bărănceanu trece prin clipe de groază. Bărbatul a ajuns la capătul puterilor când, în urmă cu 20 de zile, în data de 20 iulie, mama sa, Elena Bărănceanu, a plecat de acasă. Acest lucru nu ar fi constituit o problemă deoarece femeia obișnuia să iasă la cumpărături sau să se plimbe pe o distanță mai mare de drum, dar de data aceasta nu s-a mai întors acasă.

Singura informație pe care fiul femeii o are este că la plecare avea o geacă albastră. Ștefan Bărănceanu a alertat autoritățile la două zile de la dispariția femeii, dar din păcate încă nu a fost oferită nicio informație despre mama sa.

Femeia dispărută suferă de o tulburare psihică gravă

Citește și: „S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident.” Cum s-a stins din viață fratele lui Ștefan Bănică. Actrița Alexandra Velniciuc a fost martoră la tragedie

Femeia dispărută suferă de o tulburare psihică gravă
Femeia dispărută suferă de o tulburare psihică gravă[Sursa foto: Facebook]

Potrivit informațiilor oferite de către fiul femeii dispărute, Elena Bărănceanu suferă de o tulburare psihică gravă care se caracterizează prin suspiciune față de ceilalți, prezența constantă a halucinațiilor auditive și a delirului.

Ștefan Bărănceanu a observat că mama sa devenise agresivă și violentă, astfel încât a luat decizia de a o interna într-un centru special pentru persoanele care se confruntă cu astfel de afecțiuni.

Ulterior, în ziua în care femeia a fost externată de la Institutul de Psihiatrie, aceasta a și dispărut de acasă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astfel, fiul femeii este cu atât mai îngrijorat cu cât se teme pentru starea în care se poate afla în momentul de față mama sa.

„Eu lucrez în Finlanda, m-am întors acasă pentru o vacanță și am fost în vizită la bunici, la țară. Când m-am întors, mama nu mai era, dar nu asta este problema, pentru că nu e prima dată când pleacă de acasă, ieșea pentru cumpărături, la plimbare. De multe ori se ducea pe jos din Păcurari până-n Ciurea, unde are niște rude. Am vorbit și cu rudele din Ciurea, însă nu știu nimic despre ea.

Am făcut vreo trei trasee până acolo, pe jos, nici urmă de ea.

Mama a plecat de acasă imediat după ce am externat-o de la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iași, unde am dus-o pentru că am observat că devenise agresivă și violentă, iar acest lucru se întâmpla când nu-și lua medicamentele. Suferă de o tulburare psihică gravă, încă din anul 2001 nu are încredere în nimeni, își pune foarte multe întrebări, este precaută într-un fel.

De multe ori a refuzat să-și ia medicamentele acasă, lucru care-i afectează starea psihică.

Îmi este frică să nu se fi pierdut sau să se fi speriat de ceva și a greșit drumul. Nu am absolut nicio informație, nu știu ce s-a întâmplat, am făcut sesizare la poliție pe data de 29 iulie, am postat pe toate rețele de socializare în speranța că cineva are detalii.

Tot ce știu este că purta o geacă albastru închis atunci când a plecat de acasă, am întrebat și vecinii însă nimeni nu știe nimic.”, a declarat Ștefan Bărănceanu pentru bzi.ro.

Ștefan Bărănceanu, apel disperat în vederea dispariției mamei sale

Citește și: „La un moment dat, un demon a venit în fața mea. M-am luptat cu demonul ăla” Dana Roba, avertizată în vis de ceea ce urma să i se întâmple! Semnul care a prevestit teroarea prin care a trecut

Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama!
Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama![Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiul femeii dispărute este într-o stare greu de imaginat. Bărbatul este disperat și încearcă din răsputeri să-și găsească mama. Acesta a făcut toate traseele pe unde ar fi putut să treacă mama sa în speranța că va găsi un mic indiciu, însă toate acestea au fost în zadar.

Femeia a dispărut fără urmă și nu a lăsat niciun mesaj, iar cea mai mare problemă este că nimeni nu știe nimic despre ea.

Dacă cineva o recunoaște, este rugat să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul unic de urgențe 112.

„Are aproximativ 1,65 înălțime, este brunetă și are ochii căprui. Are 70 de kilograme, este dispărută de pe data de 20 iulie, iar poliția a fost sesizată pe data de 22 iulie”, adaugă Ștefan Bărănceanu.

 Fiul femeii dispărute în urmă cu 20 de zile își caută disperat mama!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Eu cu bagajul ăsta am intrat în relație! Depinde mult de modul în care ai fost educat în familie.” Ce diferență de vârstă este între Andra și Cătălin Măruță! Prezentatorul TV este mult mai mare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies