„Mama a pus foarte multă presiune pe mine. Nu știu ce înseamnă să te joci în curte.” Cum a fost copilăria lui Brigitte Pastramă și cum a simțit presiunea mamei sale?

„Mama a pus foarte multă presiune pe mine. Nu știu ce înseamnă să te joci în curte.” Cum a fost copilăria lui Brigitte Pastramă și cum a simțit presiunea mamei sale?
„Mama a pus foarte multă presiune pe mine. Nu știu ce înseamnă să te joci în curte.” Cum a fost copilăria lui Brigitte Pastramă și cum a simțit presiunea mamei sale?

Brigitte Pastramă a povestit despre cum a fost copilăria ei.

Brigitte Pastramă este cunoscută în showbiz-ul românesc, după mariajul cu Ilie Năstase, cunoscutul tenismen. De atunci, aceasta a rămas în lumina reflectoarelor și se bucură de o carieră de succes în lumea afacerilor, atât în țară, cât și în străinătate.

Cum a fost copilăria lui Brigitte Pastramă

Citește și: „M-am trezit speriată. Mi-a fost frică să divorțez.” Brigitte a fost la un pas să pună capăt căsniciei cu Florin Pastramă. Ce mesaj a făcut-o să se răzgândească

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E șocant! Adică pe banii mei vă bateți joc de mine?!” Brigitte Pastramă, scandal la un salon de înfrumusețare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Brigitte Pastramă a povestit, în cadrul emisiunii În Oglindă, în urmă cu jumătate de an, despre cum a fost copilăria ei și cum mama punea presiune pe ea, pentru a oferi un model de urmat surorilor sale.

Aceasta a povestit că a crescut la bloc și că nu a știu niciodată cum e să se joace în curte. 

„Dacă surorile mele spărgeau ceva, eu eram certată de fiecare dată. Mama mea a investit mult în mine, dar mă și certa foarte mult și pentru ele. Avea pretenția de la mine să fiu exemplu și să am grijă de ele. Dar eram și eu copil, îmi doream să mă joc, nu doar să-mi petrec viața pe scena operei sau să scriu poezii.

Mama a pus foarte multă presiune pe mine, dar mă bucur că nu a mai făcut asta cu surorile mele. Eu nu eram ordonată când eram mică. Eu nu știu ce înseamnă să fii altfel. Nu știu ce înseamnă să te joci în curte. Eu am stat la bloc. Nu știam ce înseamnă asta.”, a povestit Brigitte Pastramă.

Când și-a luat Brigitte Pastramă viața în mâini

Brigitte Pastramă a povestit despre faptul că a fost nevoită, atât ea, cât și surorile ei, să învețe în două limbi și să fie tot timpul bună la învățătură. Și-a luat viața în mâini și a plecat de acasă la vârsta de 19 ani, atunci când s-a căsătorit prima dată.  „Până la 8 ani, eu am studiat în două limbi, română și germană.

Și surorile mele la fel.  Eu am plecat la 19 ani de acasă, când l-am cunoscut pe primul soț, iar părinții mei n-au fost de acord. Am fugit cu un sac de cartofi și un televizor alb-negru.”, a mai adăugat Brigitte Pastramă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Mi-am dat seama că toate chestiile astea mă făceau mai urâtă. Nu mai știam cum arăt” Brigitte Pastramă, schimbare totală de look! La ce a renunțat vedeta, de când s-a mutat în Dubai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies