„Mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea” Anca Țurcașiu, mărturisiri impresionante despre naşterea ei prematură

anca turcasiu
Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu este cunoscută de zeci de ani, însă puțini cunosc un detaliu sensibil din viața ei. Vedeta s-a născut prematur, în data de 8 mai 1970, în București, la Maternitatea Giulești. Mama Ancăi a fost anunțată de către medici că fetița ei nu mai trăiește, salvând-o doar pe ea.

Miracolul a făcut ca frumoasei Anca Țurcașiu să îi bată inima. Artista a venit pe lume la 7 luni și cântărea doar 1,9 kg la naștere.

Anca Țurcașiu s-a născut printr-o minune

anca turcasiu s a nascut prematur
Anca Țurcașiu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră"

Deși pare că Anca a atins fericirea maximă, datorită carierei sale și a frumuseții, vedeta ascunde un detaliu trist din viața ei. Artista a povestit prin ce momente cumplite a trecut mama ei, care a crezut că și-a pierdut copilul:  Având o placentă previa, mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea. Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima.

Adică a fost o șansă fantastică. Cred în Dumnezeu și cred că eu sunt aici cumva așa… simt că am menirea de a împrăștia ceva, de a lăsa ceva în urma mea. Atunci, mama a stat cu mine în spital câteva luni de zile și erau inundațiile din mai 1970, se revărsa Dâmbovița pe aici și îi era teamă că va alerga cu incubatorul la subraț. Bunica mea îmi croșeta căciulițe, fiindcă nu erau pe piață căciulițe atât de mici, pentru forma capului meu.”

Anca spune că deși s-a născut cu probleme, este mândră de faptul că s-a dezvoltat frumos. La 52 de ani, artista se menține impecabil, având un corp de invidiat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„La 16 ani câștigam foarte mulți bani”- Anca Țurcașiu a avut succes de la o vârstă fragedă

anca turcasiu dieta
Anca Țurcașiu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anca Ţurcaşiu a plâns în hohote, în direct! Ce a impresionat-o: "Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii"

Vedeta mărturisește că încă din adolescență a început să câștige sume considerabile de bani. Anca își ajută părinții cu banii câștigați, însă spune că niciodată nu a avut un spirit antreprenorial. Artista nu a investit banii într-o afacere, mărturisind că a ales să folosească banii pentru lucruri care o împlinesc spiritual.

„Și astăzi, nu știu, dacă mă pui să vând ceva, mai bine ți-l fac cadou decât să îți vând ceva. Nu pot să fac așa ceva și nici nu voi face. Raportarea mea la bucurie și la viață este cu totul alta, am alte sisteme de valori, alte bucurii și alte principii. Mă raportez strict la sufletul meu, la memoria mea, la amintirile mele. Dacă investesc în ceva, investesc în călătorii, prieteni, în meseria mea.”

, a declarat Anca Țurcașiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a intrat Anca Țurcașiu în lumea filmului

anca turcasiu declaratii
Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale: „De azi am doi copii”

 La început, vedeta și-a început cariera în muzică, la spectacole foarte cunoscute. După ce Anca a cântat la Festivalul de la Mamaia în 1989, a vrut să intre în lumea teatrului. Artista a avut parte de o dezamăgire, atunci când nu a intrat la facultate.

„Și am și dat la IATC în 1989, înainte de Revoluție, și am fost prima sub linie. Au fost acolo niște chestii care s-au întâmplat, nu comentez. Ideea e că nu am intrat din anumite circumstanțe.”, a mărturisit vedeta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anca Ţurcaşiu a plâns în hohote, în direct! Ce a impresionat-o: "Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies