Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”
Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

La două luni de la dispariția fiicei sale, mama Alexandrei Măceșanu vorbește despre speranțele și durerile ei, într-un interviu exclusiv la ”Asta-i România!”

Două luni de chin, de deznădejde și de speranță. Asta a trăit Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă, despre care ”monstrul din Caracal” a mărturisit că a ucis-o. În acest interval, mama Alexandrei Măceșanu a vorbit doar de câteva ori, a transmis mesaje celor care sunt responsabili de dispariția fiicei sale.

În exclusivitate pentru ”Asta-i România!”, mama Alexandrei Măceșanu vorbește acum despre faptul că ea nu crede că Dincă e un criminal. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Pentru un copil te chinuiești de când îl naști. Și vine unul, la 15 ani, și ți-l ia de la poartă să-l ducă la Caracal, și îl chinuie. Aștept ca Dumnezeu să vină să mi-o aducă la poartă. Simt asta, am sentimentul că va intra pe poartă din nou și eu o să îmbrățișez.

Cu speranța asta trăiesc zi de zi de două luni. Poate să spună cine ce vrea, inclusiv IML, copilul meu nu e mort!”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Mama Alexandrei Măceșanu, despre Gheorghe Dincă ”Nu e un criminal”

Femeia mărturisește că nu a putut să se ducă să-l vadă pe Gheorghe Dincă atunci când acesta a fost, la începutul săptămânii trecute, dus la reconstituirea răpirii, sechestrării și uciderii Alexandrei Măceșanu.

”Nu puteam să ies să-l văd. Nu aș fi rezistat fizic să-l văd în față. Am înțeles că era îngrijit, acum e tuns și aranjat. Îi e bine acolo, la pușcărie. Cred că nu are nicio problemă psihică. Cred că știe ceea ce face, ce spune, deși nu spune adevărul. Mi s-a părut foarte liniștit, calm. Le povestea anchetatorilor ca și cum ar povesti ceva copiilor. Ceva nu se leagă.

Eu cred cu tărie că Dincă nu e un criminal, ci doar acoperă pe cineva. Anchetatorii să nu-l mai plimbe pe Dincă, ci să caute și în altă parte”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu în interviul de la ”Asta-i România!”.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Afirmaţia BOMBĂ care i-a şocat pe părinţii Luizei! "Este în viaţă. Am văzut-o mâncând îngheţată" Vezi unde ar fi fost zărită tânăra!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies