Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: „Alexandra trăiește. Parcă o văd acolo”

Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: „Alexandra trăiește. Parcă o văd acolo”
Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor: „Alexandra trăiește. Parcă o văd acolo”

Femeia care i-a dat viață Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj sfâșietor pentru toată lumea.

De mai bine de o lună de zile, mama Alexandrei Măceșanu trăiește clipe cumplite, după ce fiica sa a fost răpită de pe stradă de către Gheorghe Dincă, bărbatul susține că a sechestrat-o și a ucis-o după ce a surprins-o vorbind la telefon cu operatorii de la 112.

Mama adolescentei refuză să creadă că fiica sa nu mai este în viață și speră ca fetița să fie vie și nevătămată.

Mesajul emoționant al mamei Alexandrei Măceșanu a fost postat pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Zodiile care încep luna septembrie în lacrimi

Citeste si: ȘOC pentru Livian la Puterea Dragostei! Bianca, în ipostaze apropiate de Bogdan Mocanu! Bărbatul va lua foc când va afla ce spune îndragitul concurent din show despre iubita lui!

Eu simt că trăieşte. Ea este o fată puternică. Sper ca ea singură să scape, dacă Poliţia nu face nimic deocamdată. Sper din suflet ca toată lumea care poate da informaţii, care au văzut-o, îi rugăm din suflet să ne ajute să o găsim, să se întoarcă la noi acasă. O iubim și o așteptăm acasă. Sper ca autoritățile, măcar de data aceasta, să-și facă datoria. Mi-e foarte greu, pe zi ce trece e tot mai greu.

Trec pe lângă camera ei și parcă o văd acolo“, spune mama Alexandrei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Mama Alexandrei Măceșanu a vorbit pentru prima oară, în public, despre drama prin care trece din momentul în care fiica sa a fost răpită și sechestrată de Gheorghe Dincă.

Criminalul a declarat, în fața anchetatorilor, că a ucis-o pe Alexandra, însă mama ei crede că fata trăiește.

Ancheta în cazul crimelor din Caracal se află în plină desfășurare, iar criminaliștii caută, în continuare, indicii care să confirme sau să infirme declarațiile date de Gheorghe Dincă.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nimeni nu merită să sufere în halul ăsta”

Alexandru Cumpănașu a postat un text alături de filmarea în care mama Alexandrei spune că fiica sa trăiește, scriind că – în perioada următoare – va face un anunț foarte important.

„APELUL SI DISPERAREA UNEI MAME IN FATA UNUI STAT MAFIOT SI ABUZIV: Dupa ultima vizita la parintii Alexandrei si disperarea acestor oameni recunosc ca am innebunit si nu mai astept nimic de la DIICOT! TREBUIE SA NE LUAM VIATA IN MAINI.

ACEASTA FEMEIE ESTE DISPERATA asa cum este fiecare mama sau familie din Romania. De AZI M-AM hotarat. NIMENI NU MERITA SA SUFERE IN HALUL ASTA PT CA AVEM UN STAT MAFIOT. HOTARATI-VA DACA VREM SA TRAIM ASA SAU LUPTAM IMPREUNA!!! MIE MI-A AJUNS. VREAU SA SCHIMB ACEST SISTEM ODIOS. In perioada urmatoare voi face un ANUNT si am NEVOIE OPINIA si sfatul dumneavoastra”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies