Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă! Cele două au sărbătorit împreună această zi specială: "La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi!"

Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă! Cele două au sărbătorit împreună această zi specială:
Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă! Cele două au sărbătorit împreună această zi specială: "La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi!"

Andreea Raicu se bucură de fiecare moment pe care îl poate petrece alături de mama sa.

Andreea Raicu are o viață foarte activă, atât în activitățile de zi cu zi, cât și în mediul online. Are o viață de antreprenor și se ocupă să își țină activitatea din mediul online, totodată, activă. Cu toate acestea, întotdeauna găsește să își facă timp pentru cea mai importantă persoană din viața sa, mama ei. Chiar astăzi a împlinit o frumoasă vârstă, iar ziua au sărbătorit-o împreună, într-o călătorie în afara țării.

Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă

Citește și: Care sunt doar câteva activități care o ajută să se relaxeze, pe Andreea Raicu? „Nu este absolut nimeni. Mă simt așa de relaxată și așa de bine în corpul meu.”

o frumoasa varsta
Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu? Cum obișnuiește vedeta să se deconecteze de la provocările vieții de zi cu zi: „Simt nevoia să am grijă de mine și de corpul meu, să îmi dau această pauză!"

În urmă cu doar câteva momente, Andreea Raicu o postat pe contul său de Instagram, numeroase fotografii în care se află alături de mama ei.

Aceasta a împlinit vârsta frumoasă de 85 de ani, iar pentru a marca această zi specială, acestea au plecat într-o călătorie în Londra, iar imaginile vorbesc de la sine despre fericirea trăită de cele două, împreună.

Azi a fost despre mama mea. Mama a împlinit 85 de ani. Nu îmi vine să cred, dar știu că arată și este atât de bine pentru că are un spirit incredibil de vesel, optimist, cald, plin de iubire și generozitate.

Toate astea o fac să fie tânără în interior ceea ce se reflectă și în exterior.

Și pentru că știu că cel mai frumos cadou pe care pot să i-l fac este timpul petrecut împreună și călătoriile, m-am gândit să le îmbin. În plus, studiile spun că, dacă petreci mult timp cu mama ta, o vei avea mai mulți ani lângă tine. Așa că amândouă ne-am făcut un cadou, mai ales pentru că fericirea ei este fericirea mea!

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

Iar azi a fost extrem de fericită. Nu prea am făcut poze…ne-am bucurat atât de tare de timpul petrecut împreună în care am creat multe amintiri pretențioase încât am uitat să ne pozăm.

La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi în fiecare zi. ”, a fost mesajul postat de Andreea Raicu, pe pagina sa de Instagram, la fotografiile publicate alături de mama sa.

mama andreei raicu
Mama Andreei Raicu a împlinit o frumoasă vârstă![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Care este locul de liniște preferat de Andreea Raicu? Cum obișnuiește vedeta să se deconecteze de la provocările vieții de zi cu zi: „Simt nevoia să am grijă de mine și de corpul meu, să îmi dau această pauză!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Culiță Sterp, șocat de prețul plătit la parcarea din Aeroportul Otopeni: "Doamne ferește! Iar am făcut-o de oaie."

Moment inedit de emoționant pentru Andreea Bălan! Tatăl acesteia s-a întâlnit pentru prima oară cu iubitul ei, Victor Cornea: "Își doreau să se cunoască, evident!"

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies