„Mama este internată într-un sanatoriu. Din păcate nu poate să vorbească la telefon” Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

„Mama este internată într-un sanatoriu. Din păcate nu poate să vorbească la telefon” Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale
„Mama este internată într-un sanatoriu. Din păcate nu poate să vorbească la telefon” Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Catinca Roman a adus la cunoștința publicului informații despre starea de sănătate a mamei sale și a Oanei. Iată cum se simte Mioara Roman în momentul actual!

Într-un interviu recent, Catinca Roman a dezvăluit care sunt planurile ei de viitor, experiența sa în vacanță, dorințele personale, dar și starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman.

Mama ei se află internată într-un sanatoriu din România și primește îngrijire medicală de calitate. Catinca Roman trăiește o viață plină și a petrecut recent o vacanță de o lună în Tenerife.

Citește și: „Băi, Oana! Mi-am permis eu vreodată să dau sfaturi altora ce să facă cu viața lor?”Oana Roman și Mara Bănică, discuție serioasă pe internet! Ce spune jurnalista despre Catinca Roman

Vedeta a fost o lună în Tenerife

Catinca Roman a fost plecată o lună în Tenerife pentru a se detașa puțin de rutina zilnică și intenționează să mai petreacă un weekend prelungit în Bulgaria. În toamnă, are planificată o vacanță în Mykonos, un loc pe care nu l-a vizitat niciodată și îl așteaptă cu nerăbdare.

„Am fost plecată o lună în Tenerife, pentru că aveam nevoie să mă rup un pic de cotidianul de aici și probabil voi mai pleca puțin în Bulgaria, un weekend prelungit.

În toamnă, am programat o vacanță în Mykonos și abia aștept să ajung, pentru că nu am fost niciodată. În Tenerife a fost foarte frumos, un loc deosebit. Nu m-am plictisit deloc. Flora, fauna, relieful se schimbă și e un loc de unde mi-a fost foarte greu să plec. Compania a fost foarte plăcută.”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mama lor nu se simte bine

Mama vedetei este internată într-un sanatoriu și, din păcate, nu poate vorbi la telefon. Cu toate acestea, Catinca se interesează și este ținută la curent cu starea acesteia de sănătate, de către personalul bine pregătit al sanatoriului.

„Din păcate mama nu poate să vorbească la telefon, dar ma interesez. Mama este internată într-un sanatoriu, iar personanul este foarte bine format pentru astfel de situații și mă țin la curent sau ma interesez eu.

Din păcate, are boala pe care o are, deocamdată staționar, noi suntem optimiste, sperăm să fie cât mai bine.”, a mai spus Catinca, pentru sursa precizată.

 Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale
Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Ce spunea Catinca în urmă cu puțin timp

Catinca Roman a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Potrivit informațiilor dezvăluite de Catinca, mama ei, deși încă se confruntă cu boala, se simte bine în prezent și începe să se recupereze.

„Pe mama nu am vizitat-o acum de curând, că am fost plecată. Am fost acum o lună și jumătate, când a fost internată la Floreasca și era binișor. În ciuda problemelor de sănătate inerente afecțiunii pe care o are, s-a ținut bine. Din păcate, boala aceasta este necruțătoare și nu prea există leac pentru ea, dar atâta timp cât este bine îngrijită, cred că cea mai importantă e calitatea vieții.",

a mărturisit Catinca Roman, la WOWnews.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale
Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Ăsta este un lucru care nu se va mai întâmpla, fără îndoială." Oana Roman a făcut declarații despre fostul soț, Marius Elisei, dezvăluind aspecte neașteptate ale relației lor tumultuoase

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Eu am greutatea de la 25 de ani” Ce face Petre Roman în fiecare zi pentru a se menține în formă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies