Mama fraților Sterp, dezvăluiri din viața de familie! A fost părăsită de patru ori de tatăl lor: „El pleca, venea și era totul ok. Acum, la bătrânețe, nu a mai venit”

Mama fraților Sterp, dezvăluiri din viața de familie! A fost părăsită de patru ori de tatăl lor: „El pleca, venea și era totul ok. Acum, la bătrânețe, nu a mai venit”
Mama fraților Sterp, dezvăluiri din viața de familie! A fost părăsită de patru ori de tatăl lor: „El pleca, venea și era totul ok. Acum, la bătrânețe, nu a mai venit”

Mama fraților Iancu și Culiță Sterp a făcut dezvăluiri neașteptate depsre viața de familie.

Geta, mama fraților Sterp, a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit despre familia frumoasă pe care o are. A crescut două fete si doi băieți, deși partenrul de viață a fost mai mult plecat. Nu a fost căsătorită niciodată, dar i-a fost mereu credincioasă tatălui copiilor ei, deși el a mai călcat strâmb.

Mama Geta a dezvăluit cum a reușit să rămână o femeie credincioasă, optimistă, care a cucerit inimile tuturor prin modestia ei, deși a trecut prin clipe foarte grele.

„Întodeauna m-am rugat la Dumnezeu să îmi dea liniște, pentru că nu aveam liniște. Când a plecat tatăl copiilor de acasă, a plecat pentru a patra oară, nu era prima dată. M-am rugat să îmi dea Dunezeu liniște și mi-a dat liniște și voie bună.

Nu am fost căsătorită, deși mi-aș fi dorit, dar așa a fost viața. Tatăl băieților nu a băut, nu a fumat, a fost un om foarte bun.

Dar, în schimb, îi plăcea să plece de acasă. Eu nu îl întrebam unde pleacă sau când vine, nu îl cicăleam. În schimb, acum, mai către bătrânețe, a plecat și nu a mai venit. E bine să întrebi și e bine să te înțelegi în casă. El nu era omul pe care să îl întrebi. El pleca, el venea și era totul ok”, a povestit mama Geta, despre relația cu tatăl celor patru copii ai ei, Culiță, Iancu, Geta și Ileana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama fraților Sterp are o relație de invidiat cu cei patru copii ai ei

Geta are o relație aparte cu cei patru copii ai ei. Chiar ea a povestit cum a ajuns să fie cea mai bună prietenă a celor doi băieți și a celor două fete cărora le-a dat viață.

Tot ea a dezvăluit în emisunea Teo Show că tatăl copiilor ei a fost de trei ori la închisoare.

„Eu le sunt aproape, am fost mereu lângă ei. Eu toată viața și timpul le-am pus la dispoziția lor. I-am trimis în toate excursiile, le-am dat de lucru după puterile lor, să aibă responsabilități. Fiecare trebuia să facă ceva. Eu am fost ca o soră cu ei, vorbesc tot cu ei.

E important.

Mie nu mi-a fost greu cu ei și tatăl lor a fost mai mult plecat, și cu animalele, și chiar a avut… A fost și arestat de trei ori, chiar aici la Poarta Albă. A avut necazuri, dar doar așa, de câte un an. Și chiar și așa, m-am descurcat. Dacă te rogi la Dumnezeu și ești corect, și el e corect cu tine”, a mai povestit.

Mama Geta, 30 de ani lângă tatăl fraților Iancu și Culiță Sterp

Chiar dacă a mai fost plecat de acasă, Geta și tatăl celor patru copii ai ei au fost împreună timp de 30 de ani.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„E o viață de om. Eu l-am iubit din tot sufletul meu și a fost primul meu bărbat și ultimul până în ziua de azi. Mi-a dat Dumnezeu statornicie, ăsta e un dar de la Dumnezeu. Și hărnicie, mi-am văzut de treabă toată viața”, a dezvăluit femeia.

Nici ea și nici fostul ei partener de viață nu au avut niciodată salariu. Au avut, în schimb, animale pe care le-au înmulțit și au reușit să aibă o familie de invidiat și să-și crească cei patru copii. Mama Geta spune că cel mai mult a interesat-o să fie bine Culiță, Iancu, Geta și Ileana și că prioritatea ei au fost mereu copiii.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies