Mama Geta a vorbit despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua! „L-am pus să-și ceară iertare în fața lui Carmen!”

Mama Geta a vorbit despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua!
Mama Geta a vorbit despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua!

Mama Geta a făcut dezvăluiri incredibile despre divorțul dintre Carmen de Sălciua și fiul ei, Culiță Sterp.

Este binecunoscut faptul că Faimosul Culiță Sterp a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de Carmen de la Sălciua, mama acestuia fiindu-i alături în orice decizie pe care cântărețul a trebuit să o ia în acest sens.

Mama Geta a vorbit deschis despre problemele de cuplu pe care le-au întâmpinat Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, ieșind la iveală detalii neașteptate despre perioada în care cei doi erau împreună.

Mama artistului susține că a suferit enorm atunci când cei doi s-au separat, întrucât este adepta statorniciei și nu și-ar fi dorit ca fiul ei să treacă printr-un divorț.

„Sunt foarte mândră de el. M-am supărat pe el atunci când a avut divorțul. Am și plâns și chiar am suferit. Eu sunt foarte statornică și îmi place așa dacă ai jurat în fața lui Dumnezeu, să îl respecți pe Dumnezeu prima dată.

L-am pus să își ceară iertare și în fața lui Dumnezue și în fața lui Carmen că i-a greșit.

Până la urmă a greșit și ea și nu știu cum s-a întâmplat ruptura. Eu măcar acum mă gândesc că îi dă Dumnezeu minte. A doua șansă i-a dat Dumnezeu. Trebuie să te îngrijești de ce îți dă Dumnezeu în viață, eu pe principul ăsta sunt, nu de ce îți oferă prietenii sau prietenele”, a declarat Mama Geta în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mama Geta a vorbit despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua!

Citeste si: Carmen de la Sălciua, atacuri subtile pentru Culiță Sterp! „Dacă e iubire adevărată...nu există o a treia persoană!”

Ce a declarat Carmen de la Sălciua despre relația cu mama Geta?

Carmen de la Sălciua a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu mama lui Culiță Sterp, ținând să precizeze că o respectă și o apreciază pe fosta soacră.

Mama Geta a vorbit despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua!

Citeste si: Cum a reacționat Carmen de la Sălciua după ce l-a văzut pe Culiță Sterp plângând pentru actuala iubită? „Durerea curăță sufletul…”

„ Eu nu am în suflet răutăți față de nimeni! O respect pe ea, cât și pe fete, ne-am înțeles foarte bine, am făcut parte din familia lor o perioadă și după cum bine știți am încercat să fiu rezervată și în acel „scandal” de atunci și asta pentru că am știut că timpul va vindeca rănile”,  a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies